-
Caine #1159 Ellenfelek (írom inkább spoilerben):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Közkatona: legjobb a counter kill, de szinte bármi működik, kizárólag nagyobb számban jelenthetnek problémát.
Agile Soldier (aki ügyes): ők már néha kivédik a countert és elég ügyesek, de szintén csak nagy létszámban jelentenek problmát.
Íjász: Közelfut (amíg kiabál. a barom) és hidden blade. Azonnal kampec.
Seeker (lándzsás/alabárdos): na erre tök véletlen jöttem rá: puszta kéz. De komolyan, közel mész, belépsz a szálfegyver hatósugarán és nem tud veled mit kezdeni. Ha bele gondolsz, logikus. Aggig ütöd az arcát, amíg nem kel fel többet. Köpni-nyelni nem tud :D:D
Brute: lefegyverzés (puszta kézzel), majd a saját fegyverével agyoncsap. Priceless. Abszolút kedvenc :D:D:D
Ha meg sok ellenfél jön rám, a taktika a következő: menekül, tolvaj/zsoldos felbérel és máris kiegyenlítettebb a harc.
Vagy: tetőre felmászik és aki kidugja a kicsi buksiját a cserepek felett, arra jól rábaszok. (Kedvenc).
Hogy csináltam fél millát? Egyszerű, nekem is 84% körül van a villa, tehát, ha 4x bejön a pénz (4x20 perc), akkor megyek és begyűjtöm az 58k-t. Ha nem játszom annyit egyszerre, akkor úgy zárom a játékot, hogy előtte ürítek - ládát. Elég sokat csak csavargok a világban és nézelődök, szépen gyűlik a lé :)
Ja, rájöttem, hogyan szabaduljak meg azoktól a pofátlan zenészektől (gondolom téged is halálba idegesítenek): Nos, megölni őket nem érdemes és nem is stílusos, ilyen erővel öregeket, vagy állatokat is ölhetnék, egyáltalán nem tanúsítanak ellenállást. Nem. A megoldás az, hogy meglopod őket. Erre megsértődnek és elhúznak a Pí-be. És még nyersz is 5-10 Florint a tranzakción :D:D:D
Apropó, rabolták már ki valamelyikőtöket, nekem egy olyan 30ezret akasztottak le az övemről (kicsit vastag vagyok). Vad üldözés a városon át, sikoltozó némberek, dühös árusok. Ideges (halott) íjászok. Egy sötét sikátor, egy halott tolvaj. Gonoszul vigyorgó orvgyilkos ... nem jó mókust választottál, öcsi.