-
Caine #1154 Eszméletlen ez a játék.
Tegnap észre se vettem és már ma volt :))) (4-ig maradtam fent, most már alig tudom nyitva tartani a szemem.)
Reggel próbáltam belépni/regisztrálni Ragnar úr (
) inspirálására a uplay-re, de folyton azzal jött, hogy nem találja az accomat (a uplay, nem Ragnar), kössem össze a netwarhoz a live id-mmel.
Persze ilyen menüpont nem volt, tehát szarrá idegeskedtem magam, majd azzal mentem dolgozni, hogy biztosan valami nyilvánvaló módon meg lehet ezt oldani, de lehet három óra alvás után ez nem fog összejönni.
Mikor hazaértem elolvastam a manualt és kiderült, hoghy a játék főmenüjéből lehet ezt megtenni. Már meg is vettem az extra késeket, az Auditore sírt (extra helyszín) és a témát. Már csak Altair ruhája van hátra :)))
Kaptam 10 bónusz pontot, mert a neten regisztráltam és másik 10-et, mert boxon beléptem. Zsír :)))
Amúgy, szerintem ez hatalmas húzás a készítők részéről, kb. olyan mint az acsi pontok, de miután megszerezted, el is költheted. Ötös
Ja igen, a játék.
Most tartok az ötödik pecsétnél és a 18. titkos szimbólumnál. Miután észre vettem, hogy csak a nevezetes épületeken van és ráadásul az adatbázis kis szem ikonnal jelzi, hogy melyiken van és ezek közül melyiket találtam meg, már sokkal egyszerűbb volt megtalálni a jeleket.
Nagyon jók és elég változatosak a fővonal feladatai, de nagyon jók a mellék küldik is.
Volt, hogy két őr beszólt, hogy minek tépkedem a a kőrözési plakátokat (mért vazze, mert gyűjtöm Őket, ugyanis egy jól sikerült kép van rajta rólam
), nekem jöttek, elkezdtek lökdösni, erre bepipultam, pont kettőjük között voltam, nyomtam egy (X)-et. Aki már játszott vele az tudja ez mi: double stealth kill 
. Laza mozdulat a két oldalra és egy-egy torokszúrás a mikuláscsomagban ... :D:D:D Eszméletlen jól nézett ki.
Másik:
Nyírd ki a köcsögöt küldetés (van egy pár, de szerencsére, mind egyedi). Célpont megközelítése a háztetőkön át, a teret őrző őrök bambán néznek a város felé. Csekk.
Kisköcsög jár-kel a piacon, néha elmegy a kút mellett. Nosza, be a kútba, amikor nem figyel a gorillája, mikor legközelebb arra járt, csak kinyúltam, leszúrtam és lerántottam a kútba. Senki nem vett észre semmit. Legendary!
Hasonló küldetés, de egy szénáskocsi volt az útvonalban. Úgy intéztem el a csákót (kiszúr a szénabogjából, hulla beránt) hogy a testőre észre se vette, csak ment tovább :D:D:D
Eszméletlen. Legjobban ezek a kis apróságok tetszenek és még sorolhatnám napestig ...
Van úgy, hogy miután elintéztem 4-5 őrt a 10-ből, a jó kis counter killes combóval, kettő három úgy dönt, hogy inkább megnézik otthon a munkaszerződésüket, miszerint ez benne foglatatik-e, mert ők nem biztosak ebben. És különben is el kell hozni a gyereket az oviból ... :D:D:D
A kedvenceim a kurvák, gyorsan csöndesen meg lehet velük közelíteni a célpontot és ki lehet nyírni, vagy ki lehet fosztani a kincsesládát, ellopni a tekercseket. Gyors, tiszta munka, a lehető legkisebb feltűnéssel. Szeretem.
Még valami, egyszer kaptam egy küldit, hogy intézzek el 10 brutot (teljes vértezetes, kardos/alabárdos. brutál) 1 (!) perc alatt. Mondom, ez kemény lesz, jó ha ennyi idő alatt egyet meg tudok ölni (még nem volt meg a disarm). Felbéreltem egy csapat tolvajt, rájuk küldtem és sétáltam körbe a karcban és szépen, sorban hátba szúrtam mindenkit. Nem túl sportszerű, de Q hatékony
. Negyvenvalahány másodperc alatt meg is voltam.
Közben rájöttem, melyik ellenfelet hogyan lehet a leggyorsabban elintézni. Ha megvan a recept, akkor kb. 5-10 mp a kurafi. Nem írom le, nem veszem el az örömöt azoktól, akik ki akarják maguknak tapasztalni. :D
Nemrég léptem át a fél millát pénzben, talán már elég lesz, de lehet még gyűjtögetek kicsit, az olyan jó :D:D:D