• Ragnar360
    Hát gyerekek, már tegnap beakartam irni este, de akkor kicsit zabolásan ment volt a fogalmazás...

Szal, ez a játék eszméletlen, hihetetlen, MUNKA VAN BENNE - egyszerüen maga az élvezet amit szinte alig tudsz letenni komolyan mondom ahogy haladok úgy ámulok és bámulok, HOGY ILYET MÉG EGY JÁTÉKBAN SE LÁTTAM

Hogy mire, mikre gondolok ? háát...

Ugye TUSCANY tökjól megoldva nem éppen a legnagyobb város a játékban, de annak ellenére is iszonyat jó, sok torony stb. - namármost a város méretét kompenzálva hatalmas külterületet kapunk amiről ódákat lehetne zengeni - ezt meg is tettem még tegnap elött elött, de mikor folytattam kalandozásom és az emlitett külterületen elértem egy kisebbnagyobb templombhoz, ami az a tökéletes tipikus idilli kertes-gardenes részt is magába foglal, hát leesett az állatm - Szvsz oda egy küldetés visz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    itt kapjuk meg a smoke bombe-ot az egyik zsoldostól, s behatolva a területre egy célszemélyt kell likvidálni

Eljut erre a területre az ember, velem is ez esett meg :D - gyönyörű falkerités, a nagybetűs NÖVÉNYZET, díszítések áhhh (mielött rátérnék a lényegre mégtovábbhúzom :D) ugyebár itt ez a külterület mindenirányban meseszép, de mikor megláttam, s ott voltam az emlitett helyszínen, ami maga csak egy épület, s onnan hátratekintettem, vissza TUSCANYRA és az idilli területre, hát majdnem megállt bennem az ütő - olyan látványt kap az ember, hogy leírni is már nehéz, ezt látni, érezni kell - azok a pazar, mesébe, khm álomba illő környezet(ek), fák, a pipacsokkal teli dombok, napsütés, azok a tipikus itáliai mennyei termőföldek-területek, hát (has) azthiszem magáért beszél

De itt még nem volt vége a csak a tegnapi kalandomnak eh eh eh :D
    Miután kisegitettem Leonardo barátunkat (na az a küldetés sevolt semmi - alá faszás mountain felvidék) egyenest vettem az irányt egy újabb városka felé - ami a most emlitett küldetésbe is nevezetesen Velence volt - lett volna - és pont ez a jó, hogy megint meglepett a játék, ugyanis Romagna városa következett (a játék asszem máshogy említi, írja,-vmi f betűs ?:O nvm)

Hát komolyan mondom itt már majdnem rosszul lettem (jó persze mindig túlzok, dehát mittomén már hogy is reagáltam :D) - itt még a városkáról mindig azt hittem h Velence, mertcsak a VÉDŐFALAKAT lehetett látni, s egyre hajtott a kíváncsiság, h h lesz ebből VENÍÍÍCSE - s mikor szép lassan megindultam, hogy közelebről is szemügyre vegyem az itteni tájat hát oly gyorsan el is illant minden gondolatom VELENCÉRŐL, amilyen gyorsan csak jött

A terület kicsit kiégett, kissé mocsaras, görögre vagyis inkább az ókori RÓMÁRA hajajó KÖVES JÁRDÁK, nameg ez a egész barna színvilág ami itt fogadott, hát a faszom kivan mert megint elragadott magával - annyira bejövős, de persze azt már fel se hozom inkább, hogy az a barna sötétszínű várerődítmény mennyire teccett :DDD

- Aztán megcsináltam még egy tombot (ugye itt az elsö az a tömlöcös börtönös - ahol az elején kicsit megakadtam, s egyből beugrott amiröl pár napja volt itt szó, h trükkös ugrás kell, azt mit kellett, odaúszni a rácshoz és kiadta, hogy átlehet úszni a rácsajtó alatt, én meg 20 percig ott töprengetem, h ovakéne ugrani, mondjuk igaz h nem láttam semmi permet etc ott)

Amit még megemlítenék most perpill, hogy tényleg ezek a területek - hasonlítsuk már össze az első résszel, ott se voltak szarok, de ezek közelébe nem ér - és ami a legfontosabb TALÁN, hogy itt nem igen talál az ember egyforma v. hasonló épületeket, tájakat, épületkialkításokat, nemúgy mint az első részben, ahol a városon belül szinte mindenegyforma volt - ez a vélemény/álláspont Romagna kapuinál egyből bevillant.