• Senas
    #15
    Nekem személy szerint tetszett és most is tetszik a játék! Hónapok óta játszom már vele és a végéig ki van fizetve (amiből mondjuk vissza is fogok kapni). Szeretem a fantasy-t (hiszen Tolkien bácsi művein nőttem fel), de már nagyon hiányzott egy igazi sci-fi. Ezért igencsak elszomorított ez a hír.

    És hogy a Tabula Rasa egy 'agyatlan grind'?! Hát én játszom a Guild Wars-al meg a Lineage 2-őt is kipróbáltam, és azokban is ugyanúgy ott van az 'agyatlan hentelés'! Ugyan az EQ-et és a WOW-t nem próbáltam, de a barátaim révén mindkettőt ismerem.

    Nekem nagyon bejött a Tabula Rasa sztorija, tetszenek a küldetések (nem mind 'agyatlan grind'!), a hangulat. A rendszer és a vezérlés is nagyon el van találva. A grafika is igencsak ott van a szeren, és még az én 2 éves laptopomon is elfut.

    És hogy nem igényel komolyabb csapatmunkát? Ez igaz! Az elején semmiképpen sem, de a pl. Guild Wars is úgy van megoldva, hogy az ember egyedül is simán tud jókat játszani. Lehet hogy antiszociális vagyok, de nekem ez így tetszik.

    Na OK. Hát ennyit erről.
    Mindenkinek jó játékot, bármit is nyom...