hitman090#47
Hát szerintem ez a játék nagyon hangulatos amikor elkezdtem vele játszani érezhető volt,hogy ez is meg az is lopott.Mentem és az a filingem volt hogy ezt hol is láttam?.A kamerakezelés amikor először megláttam egyből tudtam hogy ezt bizony a Kane & Lynch: Dead Men című játékból lopták(aki játszott vele tudja miről beszélek) a készítők aztán meg ez a HL2 -ből megismert gravitácios tárgy emelgetés nem mintha ilyet nem látunk volna már vagy úgy kétmillió játékban.
Ami nagyon nem tetszett hogy vissza térünk egy-egy pályára nem tudom hogy ez a készítők lustasága vagy hogy ez így lett kitalálva de nekem valahogy nem jött be ezt még lenyeltem de amikor mentem egy-egy pályán a mosdok nagyon ismerősek voltak a Silent Hill nevű játékból.
És volt itt még jó néhány dolog ami szerintem ellett rontva PL:hogy a szörnyek ha meglátnak befutnak egy szellőzőbe és a hozzánk legközelebb lévő szellőzőn jönnek ki és már kb a harmadik fejezetben eléggé idegesítőnek találtam hogy mindig tudtam hogy mi? hogy? merre?
Játszottam már nagyon sokfajta horror játékkal (Silent Hill,Resident Evil,Alone in the Dark) de szerintem egy ilyen játék mint a Dead Space nem érdemel egy közepesnél talán kicsivel jobbat én Kb: úgy 6/10 adnék rá!! jóindulattal