Dead Space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami nagyon nem tetszett hogy vissza térünk egy-egy pályára nem tudom hogy ez a készítõk lustasága vagy hogy ez így lett kitalálva de nekem valahogy nem jött be ezt még lenyeltem de amikor mentem egy-egy pályán a mosdok nagyon ismerõsek voltak a Silent Hill nevû játékból.
És volt itt még jó néhány dolog ami szerintem ellett rontva PL:hogy a szörnyek ha meglátnak befutnak egy szellõzõbe és a hozzánk legközelebb lévõ szellõzõn jönnek ki és már kb a harmadik fejezetben eléggé idegesítõnek találtam hogy mindig tudtam hogy mi? hogy? merre?
Játszottam már nagyon sokfajta horror játékkal (Silent Hill,Resident Evil,Alone in the Dark) de szerintem egy ilyen játék mint a Dead Space nem érdemel egy közepesnél talán kicsivel jobbat én Kb: úgy 6/10 adnék rá!! jóindulattal
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Amúgy igen, FullHD felbontásban nyomom!;D
Amúgy min is vitatkozunk tulajdonképpen???
LOL
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az analóg kar teljesen olyan feeling, mintha touchpadet használnád.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy egy általam kitalált hasonlat. Hiába jobban megy (tehát jobb) egy forma 1es autó, mint egy Audi vagy akár egy Trabant, ha csak azod van, a városban bizony gyalogolhatsz...
Ja, az a konzolos jelen? Errefelé egy picit több képpontban gondolkozunk <#nyes>#nyes>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hat pont a konzolos tudja HDben nezni.. a PC-kijelzok tobbsege nem HD.. v vmit rosszul tudok? :?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
LOL a warezoddal együtt <#levele>#levele>
Különösen tetszett a célbalövõsdi, nagyon váratlanul ért a lehetõség (célbalövõpálya).
A súlytalanság is nagyon ügyesen van megcsinálva benne, a falon/plafonon mászkálás pedig zseniális.
Király holmi.
LOL
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A másik dolog amit ehhez a cikkhez fûznék, hogy ugyan miért kell azt irni hogy mindent koppintottak a játékban? Manapság már nagyon nehéz egyedi ötleteket kitalálni, és gondolom hogy a játék tervezõk sem úgy készítették a játékot hogy most na akkor a half-life 2-bõl vegyük ki ezt, a gears of war-ból meg amazt, és stb stb...
Annak ellenére hogy nem tud olyan nagyon nagy új dolgot mutatni, a játék hangulata, története, stílusa nagyon ellett találva, nem biztos hogy egy több milliós játéknak kell lenni ahhoz hogy szórakoztató legyen, mint például ott az új need for speed, hiába híres a neve, maga a játék széria egyre csak rosszabb és rosszabb. Részemrõl ennyi, ez csak az én véleményem.
practitioner of the forbidden arts of death
Láttam anno a trailereket, és csak megvontam a vállam: "Na, még egy ûrbéli lövölde, nem nagy szám." Aztán kipróbáltam, és az állam is leesett. Eszelõsen jó hangulata van. Nem egyszer fogom végigvinni, az ziher.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szamomra ez messze az ev jateka. Varom a folytatast.
Azert nekem "valahogy" megis sikerult megcsinalnom a jatekot Impossible fokozaton, maximalis 48 achievement-el. Sot, a Halo 3 is siman lement Legendary-n, es a Gers of War 2 is igen jol megy Insane-en. Megszokas kerdese csak semmi mas.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
10/7 pont.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Persze ha jobb lenne az irányitás az már tul jó lenne nekünk pc-re<#hehe>#hehe>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(Vsync sajnos mouselagot okoz)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nem para. Lesz 😊
Amikor megnéztem a webes animált "képregényt" és az animációs filmet egybõl arra gondoltam, hogy túl kidolgozott háttértörténetet kapott a játék ahhoz, hogy csak egy részes legyen. Utánaolvasva azt írják, hogy valóban több részesre tervezték.(Nyilván az nem garnatált, hogy Isaac-el megyünk tovább, de a világ még elég sok történetet elbír a hátán)
Egy ûrhajón, ahol éppen teszem azt a szellõztetõt kell bekapcsolni, merre akarsz menni? Vannak leágazások, ahol általában valami kis jutalom, vagy monszta várja a játékost és ha SOHA nem használod az irányadót, akkor sokszor szépen elmehetsz olyan irányok felé, amerre majd csak pár lépéssel késõbb lenne dolgod.
Pont annyira lineáris a helyszín miatt, amennyire kell!
"A fejlesztõk ezen a téren nem nagyon engedték szabadjára kreatív énjüket. A játék stílusától eltérõen ezúttal nem áll majd rendelkezésünkre karabélyok egész sora. Isaac Clarke mérnöki vénáját használva kreál majd magának megfelelõ gyilkolóeszközt."
Dehogynem! A fegyverek egész ötletesek! Nem unod még a shotgun, golyószóró felállást? Azokhoz képest ebben a játékban abs. rendben vannak a fegyverek.
Dehogy kreál magának eszközt ^^ Megtalálja a tervrajzot, feltölti a boltba, ami odaadja neki a kész fegyvert. A játék végigviteléhez -normál fokozaton- egy db módosítást sem muszáj a fegyvereken eszközölni!
PC-n még talán soha nem volt ennyire jól összerakott játék! Nincs gyakorlatilag bug, gyengébb gépeken is jól megy, a grafika abs. korrekt, a fizika is rendben van, a hangulat és a DS univerzum sokkolóan jó!
Rég játszottam ennyire minõségi cuccal, mint a DS.
Nagyon kellene egy folytatás...
Az inteligenciát illetõen a szörnyek simán megkeresik a hozzánk vezetõ utat egy egy pályaszakaszon belül, elkerülik a csapdákat, akár felmásznak a falakra, és nem akadnak be oszlopok mögé folyamatosan menetelve (ahonnan aztán könnyedén leszedhetnénk õket 1-2 lövéssel), mint sajnos még manapság is tapasztalható a legtöbb játéknál. Ennél többet a sakkszimulátorokon kívül intelligenciában egyik programnál se nagyon várhatunk el, valójában a többi intelligensnek látszó viselkedés általában script, elõre letárolt viselkedési szekvencia, ami bizonyos szituban bekapcsolódik.
Még a pályák megtervezettségével tudnak operálni általában a tervezõk, hogy hova mennyi szörnyet, ellenfelet raknak be amikor odaérünk. Ezt is nagyon jól megoldották az alkotók, azért túl vagyunk a doom3 szinte mindig a mögöttünk levõ szekrénybõl elõlépõ szörnyeitõl.
A játékon persze könnyû szinten végig lehet rohanni 8 óra alatt is, de nehéz szinten már gyak minden szobát és szitut meg kell ismerni, mielõtt sikeresen letudjuk a szörnyek újabb hullámát. Egy-egy új helyzetet ész nélküli lövöldözéssel már csak a lõszer igen csak szûkös volta miatt sem leszünk képesek megoldani, ki kell sakkozni a legcélravezetõbb taktikát, ami bizony a legtöbbször más, mint az elõzõek voltak.
A fényhatások tekintetében a legkiválóbbak közé tartozik a progi és azért van 1-2 kifejezetten szép rész is. Pl amikor kitekintünk a fagyos, halott ûrbe. Sajnos ezeket a részeket nem élvezhetjük sokáig a szûkös oxigénkeretünk miatt ugye.
A váll mögüli perspektíva ismeretlensége, nos igen, ez egy jó kérdés. Kb aki eddigi életében passzánszozott, meg aknakeresõzött az meglepõdik talán, de a wow-os kockák tömegei számára , viszont viszonylag könnyen szokható perspektíva azért xerintem.😉))
Korszakalkotó vagy nem? Igen, sok tekintetben a Doom3 meg a Resident evil sorozat nyomdokain halad, másrészt azt a fílinget, amit pl az Event Horizon megtekintése során szívhattunk magunkba ez a játék adja vissza a legtökéletesebben. A játék sikere esetleg elõre vetíti, hogy más is megpróbálkozik majd errefelé haladni, ami az alien meg predátorszerû lények általában agyatlan lemészárlására kihegyezett játékok mellett egy új irányzatot képviselhet.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.