Minden ami a testi és lelki egészséggel, betegségekkel kapcsolatos (tippek, olvasmányok, alternatív gyógymódok, tapasztalatok).
  • Balumann
    #150
    Lehet, hogy most ugyan úgy csinál mindent (nem is gondoltam, hogy most mindenki teljesen meg fog változni, másmilyne életmódot fog folytatni), de szép lassan át lehet állni és megpróbálni a - például itt - összegyűjtött leírások, oldalak szerint csinálni a dolgokat. Vagy adódhatnak helyzetek, amikor tényleg jól fognak jönni az olyan információk, amiket itt olvastunk (pl. valami problémánk lesz esetleg tudhatjuk az okát, vagy 1-1 alkalom amikor szeretnénk különösen fittek lenni :) ).

    A folyadékkal kapcsolatban; gondolom sok tesztet próbáltak már véghezvinni, de nem sikerült bebizonyítani, hogy mennyi folyadék az egészséges. Nyilván ez is függ sok mindentől, hogy mennyit kell innunk (hőmérséklet, elfogyasztott ételek, testmozgás). Azért linkeltem be mindet, mert amiről több "álláspont" van, ott nincs értelme annak, hogy csak az egyiket linkeljem be. Végig kell olvasni mindegyiket, aztán abból leszűrni végülis a lényeget. Az biztos, hogyha tűző napon futunk és izzadunk mint a ló, sokat kell inni, ha egész nap fekszünk akkor kevesebbet :D
    Én nem tudom, szerintem soha nem ittam még 2,5 litert (vagy csak nyáron néha).

    A tojást hol vetik el? Én nem találtam olyan cikket.
    Egészség és táplálkozás - A tojás titkai