Minden ami a testi és lelki egészséggel, betegségekkel kapcsolatos (tippek, olvasmányok, alternatív gyógymódok, tapasztalatok).
  • FrancescoTotti
    #10
    Akkor én leírom a saját tapasztalataimat.
    Amíg nem szedtem, az őszi-téli időszakban (minden év szeptemberétől tavaszig) számtalanszor lettem beteg, ami eléggé kellemetlen volt.
    Ezek a betegségek lázzal, hasmenéssel, erős torokfájással jártak, tehát teljesen ellehetetlenítettek.
    Gondolom ezeket főként vírusok okozták.

    Lenkeiből az alap csomagot kezdtem el szedni. Azóta csak kisebb betegségeket kaptam el, pl. meghűlés, ami az orrfolyáson kívül más problémát nem okozott, tehát nem gátolt meg a normális tevékenységeim végzésében.
    Ezen kívül sajnos a 40 fokos lázzal járó influenzát is elkaptam, de azellen talán még ez sem véd. Az influenzajárvány sajnos évről évre egyre erősebb, azt mondják. A védőoltásnak pedig nem vagyok híve.

    Ezen kívül sok más pozitív tapasztalatom van a Lenkeivel, rendbetette az emésztésemet, nagyobb étvágyam lett, több az energiám, nincs már 10-12 órás alvásigényem.

    Szóval ezek a pozitív tapasztalatok. Személyes negatív tapasztalatom nincs, illetve nem is hallottam róla, de a vesekővel és sok más betegséggel ijesztegetnek. Kérdés, hogy ez megalapozott-e. Elsősorban erről olvasnék szívesen véleményeket itt a fórumban

    Azon gondolkozom egyébként, hogy esetleg a közepes csomagra váltok, hátha az még jobb hatással lenne rám.