Játszogatok a játékkal, nyeregetem sorban a versenyeket hol Extreme, hol Hardcore szinten (játék típustól függően, pl Off-Road-os roncsderbi versenyeket kizárólag Hardcore szoktam), de nem igazán érzek motivációt további játszáshoz.
Mindenről a menürendszer tehet (de nagy kár, hogy nincs olyan beállítás, hogy classikus menürendszer, mert nekem pl nagyon nem jön be, hogy ha akarok valamit, akkor pl forgolódni kell a lakókocsiban meg ki-be mászkálni...ez így nekem csak felesleges lassítás).
Bővebben amúgy a nagytérképpel vannak gondjaim, ahol ugye ömlesztve van aztán minden verseny és magunknak kell keresgélni, hogy ha egy bizonyos pályát akarunk, hogy az pl melyik országban lehet.
Na meg nem érzem, hogy jutalmazná a játék, ha egy versenyt Hardcore szinten nyerünk meg, mert pl ilyenkor is maradnak még az adott verseny alatt további megszerezhető XP pontok.
Ezeket a pontokat hogyan lehet feloldani?
Meg ha már itt vagyunk, hogyan lehet egyáltalán megnézni, hogy egy adott versenyt milyen nehézségi szinten nyertünk meg?
Nagyon jó játék lenne amúgy, csak ilyen kis apró dolgok nagyon határozóak számomra játékélmény szempontjából.
Utólag annyit, hogy ha valamikor megvenném a játékot, az eredeti CD kulcs megadásával ugye nem reset-elődik majd a profilom? Mert nagyon nem szeretnék mindent előre kezdeni, nem azért venném meg a játékot (azért kérdezem ezt, mert a Flatout: UC-nél volt már erre példa nálam).