5222
-
#4182 Nem tudom, én csak abból indulok ki, hogy tök jól el tudom kezelni az egészet billentyűzetről. Márpedig egy igazi kormánykövetelményes szimulátor billentyűzettel szinte kezelhetetlen. Nem is igen jön ki sok szimulátor konzolra (és ugye ez a Dirt 2 is konzolos).
Ha ez a játék az első, amivel kipróbáltad a kormány, javaslom hogy próbáld ki komolyabb szimulátorokkal is, mint pl Rfactor, GTR, GT Legend vagy Richard Burns Rally.
Jah és persze, ha majd kipróbálod valamelyiket, számolj be róluk, hogy mennyiben másabbak, mint a Dirt 2, mert érdekel. De komolyan. :) -
Csavez #4181 Nem hiszem el hogy nem G27-re optimalizálták.
G27-en már vannak Fordulatszám- és váltásjelző LED-ek, és ezek tökéletes ütemben követik ami a játékban történik.
Akkor hogyhogy nem erre optimalizálták? A ledes cuccokat + berakták csak úgy?
Logitech G27 -
#4180 kár ,pedig szépek /csak színesebbé akartam tenni/ -
#4179 Bár sokan vitatkoznak ezzel : ez egy szimulátor G25-re optimalizálva. Én személy szerint el sem tudom képzelni,hogy mással is élvezetes legyen , mint kormánnyal , csak nagyon jól be kell állítani. -
Csavez #4178 OK!
Lejebb már írták:
"ennyi van"-ból is megértettem,nem kellenek piros nagy betük. :D -
#4177 NEM JELENT MEG EGYIK SEM MAGYARUL / A cdgalaxis megjelenés elött pár nappal jelentette be , hogy nem készül magyar változat / Tehát a válasz : nincs -
Csavez #4176 Tegnap vettem a kormányt,ez az első game amivel kiprobáltam.
Háát ha ezzel ilyen jó,milyen lehet amire rá optimalizálják? -
#4175 Igazából Hardcore szinten nem tudom, hogy milyen vezérlő lenne legjobb a játékhoz a gyorsasági, meg némelyik rally versenyhez, mert nagyon kemény időket mennek.
Én billentyűzettel játszok és csak némelyik ilyen verseny fog ki rajtam, de pedig a játékról lerí, hogy max kontrollerre van optimalizálva, bár ettől függetlenül nagyon érdekelne milyen lehet kormánnyal. -
Csavez #4174 Controller(xbox360as) miatt hagytam abba,nagyon nehéz volt.
Amúgy G27. -
Csavez #4173 Ok.
THX. -
#4172 Na, ha ezt a játékot én is tudnám 3D Vision-el tolni, valószínűleg sírnék a gyönyörtől. :)
Am nem tudom, szerintem ez tipikusan az a játék, amit max kontrollerrel érdemes tolni, mások is írják.
De ettől függetlenül persze nem akarok belepofázni, biztos G25-el is hatalmas élmény lehet. :) -
#4171 ennyi van -
Csavez #4170 Az OK!
Én nem azt kérdeztem!!!
"Steamon vettem anno a gamet,van magyar feliratos v. szinkronos változat?" ismétlem változat nem magyarositás.
Meg lehet valahol venni magyar felirattal,vagy szinkronnal?
Anno a cdproject azt írta igy fog kijönni. -
#4169 Köszi szépen!
Amúgy ott a Személyes Dolgok/Küldetések opció alatt nem írja nálam versenyenként, hogy melyiket milyen szinten teljesítettem, de közben rájövök lassan, hogy nem is igazán számít ez a játékban. Gondolom úgy is lesz elég pénzünk mindenre, ha nehezebb szinteken játszunk...meg achievement szempontjából se számít igazán gondolom, ha már elértük a 30-as szintet. -
#4168 8 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod -
Csavez #4167 Most vettem elő,2x a játékot kiprobáljam logitech G27-el.
3D Vision + Logitech G27,ez a párosítés beszarás!!!
Most, megfogott a game!Nagyon komoly!
Steamon vettem anno a gamet,van magyar feliratos v. szinkronos változat? -
#4166 Törlődtek az eddigi eredményeim,de már tudok játszani online -
#4165 jah és eredeti a game -
#4164 -
#4163 Hát először regisztráltam
Amikor beléptem a játékba kijelentkeztem a régiből
Beírtam az új email címet+jelszót -
#4162 hát ha ez tényleg így van ami még senkinek sem sikerült akkor írd már le részletesen hogy csináltad -
#4161 Közben az új profilommal jelentkeztem be(amin németre regiztem)és most jó az online
-
#4160 kitörölni szerintem ki lehet, de akkor se fog engedni újat
de kipróbálhatod veszíteni valód nincs -
#4159 Dirt 2 magyarítás -
#4158 És nem lehet törölni? -
#4157 Köszi, majd megnézem! Amúgy letölthető külön magyarítás? -
#4156 A lakókocsiban ,a személyes dolgok ! Itt megtalálsz mindent -
#4155 -
#4154 Közben eléggé megbarátkoztam itt a dolgokkal, már a menü sem zavar annyira, de továbbra sem tudom, hogy hol nézhetem meg, hogy melyik versenyen milyen nehézségi szinten játszottam.
Továbbá most leginkább az érdekelne, hogy ugye attól nem függ az XP növekedés, hogy auto vagy manuális váltóval játszunk? -
#4153 Játszogatok a játékkal, nyeregetem sorban a versenyeket hol Extreme, hol Hardcore szinten (játék típustól függően, pl Off-Road-os roncsderbi versenyeket kizárólag Hardcore szoktam), de nem igazán érzek motivációt további játszáshoz.
Mindenről a menürendszer tehet (de nagy kár, hogy nincs olyan beállítás, hogy classikus menürendszer, mert nekem pl nagyon nem jön be, hogy ha akarok valamit, akkor pl forgolódni kell a lakókocsiban meg ki-be mászkálni...ez így nekem csak felesleges lassítás).
Bővebben amúgy a nagytérképpel vannak gondjaim, ahol ugye ömlesztve van aztán minden verseny és magunknak kell keresgélni, hogy ha egy bizonyos pályát akarunk, hogy az pl melyik országban lehet.
Na meg nem érzem, hogy jutalmazná a játék, ha egy versenyt Hardcore szinten nyerünk meg, mert pl ilyenkor is maradnak még az adott verseny alatt további megszerezhető XP pontok.
Ezeket a pontokat hogyan lehet feloldani?
Meg ha már itt vagyunk, hogyan lehet egyáltalán megnézni, hogy egy adott versenyt milyen nehézségi szinten nyertünk meg?
Nagyon jó játék lenne amúgy, csak ilyen kis apró dolgok nagyon határozóak számomra játékélmény szempontjából.
Utólag annyit, hogy ha valamikor megvenném a játékot, az eredeti CD kulcs megadásával ugye nem reset-elődik majd a profilom? Mert nagyon nem szeretnék mindent előre kezdeni, nem azért venném meg a játékot (azért kérdezem ezt, mert a Flatout: UC-nél volt már erre példa nálam). -
#4152 ha már magyarra regisztráltál akkor már nem enged máshová
egyébként sztem jó -
#4151 ha németre regizek,az ugye jó? -
#4150 hetven valahánynál hagytam abba
tessék egy mentés
http://www.sendspace.com/file/g4u9u5 -
#4149 Elolvastam... nem véletlen..... -
#4148 te hol tartassz?Én még csak 33 szintnél -
#4147 ezen lehet tudok segíteni online-n viszont sajna nem -
#4146 Most nagyon nincs kedvem előről kezdeni az egészet -
#4145 De ez annyira igazságtalanság -
#4144 FAQ nem véletlen van ám !
Kb tucatszor le lett írva, hogy profil kell csinálni a mentéshez
-
#4143 no ra mentem az első inditáskor mert nem akartam regelni... Akkor gondolom nem mentett.. :) bazzz Köszi a helpet :)