Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Amúgy semmi más dolgod nem lenne ,mint vissza olvasni , ahogy azt javasolták is páran neked ! Amikor megjelent a játék /dec.10./ akkor sokan átestek ezen és segített is mindenki , ahogy tudott . Mára már azért idegesítõ kicsit , mert kb.: te lehetsz az 100000000000.-ik aki lusta visszaolvasni.

JUVEfun
NoGrip

Arra gondoltam én is és közben sikerült is kösz még egyszer!

ajem kisa
LIVE account! Nem EA!<#crazya>

Breki33
"2. Offline profil létrehozása:

Nincs más dolgunk hozzá mint ellátogatni erre az oldalra 😊"

Mondjuk oda kéne írni, hogy a mentéshez szükséges ingyenes offline profil.
Akkor másképpen kérdezem; EA account nélkül (amit indításkor kér, és ha nem lépek be, nem menthetek), sehogyan sem tudok menteni? Ha nem, -tehát ha kell egy account-, az ingyenes? Erre irányult volna a kérdésem, elolvastam a FAQ-t mielõtt írtam az elõzõ hsz-t. A FAQ-ban az szerepel, hogy rendszer-újratelepítést követõen hogy kell a régi mentéseket az új rendszer alatt használni. Ha tévednék, javíts ki.
Köszönöm

Beszámolót + linket plz 😄😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

robi97
szedtem le 1-et be is raktam és nem történik "semmi"ahol idáig kilépett ott megáll..

robi97
köszi

Breki33
akkor ott szépen önnálóan megkeresed a nointrofix-et

klikk
ajem kisa
"Majd lesznek havas meg aszfaltos pályák DLC formákban, ugyanis 2 ezekbõl már név szerint benne is van a játékban csak még nem elérhetõ."
Az egyik hsz-ben irta valaki, remélem tényleg lesz is valami!

robi97
nekem nem hozza be csak a kezdõoldalt...

Breki33
Ha a faq-ban nincsen benne esetleg próbáld ki ezt

dirt.2-nointro!rar
robi97
helló egy olyan problémám lenne hogy mikor belépek és jön az inteles + amd-s reklám utánna meg Ken Block videója és ha annak vége akkor kilép!Ez mitõl lehet?

Breki33
csak légyszi mond meg thx de meg honan lehet letölteni wrc-s hangokat
Breki33
Úgy hogy elolvasod a FAQ-t ha már visszaolvasni lusta vagy
csá
valaki segítesenmá,hogy kell berakni wrcs hangokat vagy vane egyáltalán és ha van donantudom letölteni
Sziasztok!

Tudom warez meg minden, elõre is elnézést, de hadd kérdezzem meg, ha nekem nem eredeti a játékom hogy a túróba tudok játékállást menteni?
Köszönöm

JUVEfun
Tudom nem itt a helye ! GTR 2 RALLY MOD

JUVEfun
Én szerényebb voltam , de az sem lenne ellenemre !

Én meg a Garázsba<#banplz>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

JUVEfun
Ezt látnám szívesen a bannerban !

Külseje nem változik, sztem time trialban csak az elért fejlesztésû autóval tudsz menni
w77d
most nézem hogy egy szót elírtam és még valahogy meg is lett duplázva 😄 na mind1, valaki tudja a választ??

Breki33
nem is azért
JUVEfun
A négy még épphogy elment ilyen configgal <#vigyor2>

w77d
srácok a különbözõ csaomagok (rookie, pro, ace) csaomagok autóra vásárlásával változik azok külseje?? illetve hogy tudok time trial módban nem maxra fejlesztett kocsival menni??

Breki33
hát azokat már nem ajánlanám
JUVEfun
3-4-5

JUVEfun
KERESÕ : RALLY

Breki33
colin 2
JUVEfun
rfactor rally mod .....stb.

JUVEfun
richard burns rally

sziasztok vki nem tud olyan ralis játékot mint a dirt2 hogy megy Geforce 6600 256 mb, memoria 1.5 gb, 2.4 ghzes 2 magos procival és xpvel??A dirt2 nagy laggal megy a dirt1 el se indul
Balumann
Heh köszönöm az ajánlatokat 😄 FlatOut 1-2 -t már singleben és multiban is agyon játszottam még amikor kijött, roncsderbi játékom is volt nagyon régen (imádtam), CrashDay -el is sokat játszottam (multiban is), gyakorlatilag mindennel ami nem aszfaltúton körversenyekbõl áll. Ebbe is fõleg a pályák tetszenek, meg a viszonylag jó fizika, törés, stb. Egyébként én se száguldok bele a kanyarba, de ha mellékerülök akkor nem bírom megállni hogy ne próbáljam meg kilökni :S

JUVEfun
Ajánlanám még a GRID-et !

NIBI
Flat Out-ot tedd fel. 😊
Akkor neked roncsderbi szimulátor kell, a rally nem errõl szól...
A kis lökdösõdés az persze, alap, az kell. De az, hogy izomból belém száll amikor visszafordító kanyar van az azért sok...meg direkt belémjön ezerrel, kilök pályáról.

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Balumann
Nekem pont az tetszene, hogy kilökdösnénk egymást, az nélkül unalmas 😄 (bár én ezzel nem játszok neten)

Reggelt versenyzõk! 😊

Itt sem tört össze a kocsim, Visual Only-n van. De attól még kilöktek állandóan és így elveszett az élmény...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

arty
... ahol ráadásul a vérpistiket le lehet pontozni és ettõl tartva az emberek is TALÁN normálisabbak ...

Forza.

Épp az ilyenek miatt csinálunk olyan versenyeket amin a Collision OFF van.
Mi eredeti game-vel nyomjuk onlineba.
Breki33
Nálam tegnap teljes ablakban jelent meg, de ha bemásolod a linket most is.

A másik igaz nem tudom miért nincs benne ezzel kéne kezdõdnie
Issstenem, ilyenkor olyan csúnyákat tudnék írni, hogy kib@sznának a fórumról örökre...vagy lehet, hogy megkeresnének és széttépnék a net kábelem. De ezek a *********** külföldiek....felb@sszák az agyamat nagyon. Felmegyek tunngle-ra hátha van game, van is vagy 6, belépek egy olyanba amibe 6-an vannak, tök jókat versenyzünk, sorba nyerem a meccseket, erre jön két barom, mert más szót nem tudok az ilyenre és mindig kilök...direkt belém jön ezerrel...és még csak nem is tudok annyira angolul, hogy jól elküldjem a ******** ********-ba...

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megõrülök!!!! <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent><#banplz>

JUVEfun
Jó a FAQ úgy ahogy van ! Sajnos így is itt fognak megkérdezni mindent /lustaság / Ajánlanám még ezeknek,hogy ami nincs benne használja bátran a lap alján a keresõt !
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"

Jó lett a F.A.Q. 😊 ma este egy kis game?

Ha ilyen idõszakos szaggatás van, az Nekem pl. a DiRT 1-be a nagyon napsütéses HDR-es részeknél volt..próbáldd meg azt kilõni..

maffioso
de a hivatalos oldal nem fog szar drivert adni megnyugodhatsz

\"If in doubt, flat out!\"