Mi abban az akadékoskodás, hogy leírom miért lehetelen fizikailag?
----
"A GPS is minden pontból lát min. 3 műholdat, sőt néha 5-öt is."
Mert 24 db van fent te zseni (plusz 1 vagy 2 tartalék asszem). Gondolj bele, néha 24-ből csak 3-at lász. Vágod?
----
"A Föld teljesen átlátható, pláne a tengerek és óceánok, ahol nem lehet elbújni egy erdőbe vagy egy domb mögé."
Csak köbde vagy párába és a radart korlátozza a horizont. Sebaj.
----
"Sima ügy. Adjanak nekem évente 1 milliárd dolcsit és pluszban a hadifelszerelést, én toborozok zsoldosokat, akiknek adok 10 milliót italra és kurvákra, én elköltök 490 millió dollárt (ebből 245-öt jótékonysági célokra, a többi a saját luxusomra) és a fennmaradó 500 milkából lerendezem az összes kalózt, nem csak a szomálokat, hanem a Malakka-szorosbélieket is. Ha valami nem érthető, tessék nyugodtan kérdezni!"
Kicsit nagy a pofád. 1 milliárd dollárból 3-4 hónapig nem tudnál működtetni egy normális rendszert ami legalább csak egy kisebb területen megoldaná a problémát. Arra nem futná belőle, hogy az útvonalakat ellenőrzid. És akkor még nem is kezdted el keresni, hogy honnan jönnek és nem csináltál semmit. Leírtam már mibe kerül egy repült óra. Nehogy azt hidd már, hogy veszel két felfegyverzett bárkát meg 500 zsoldost és megoldod a problémát. Gondolod mindenki más hülye, hogy nem tudják kis pénzből megoldani, de a nagy Epikurosz megmondja a frankót. Röhögnöm kell.