• NEXUS6
    #122
    De bakker, ha ezeket te vagy én mondanám, akkor tényleg csak vélemények lennének, de az a poén, hogy olyan/olyanok mondták, akik az adott helyen igen is az ügyeletes mérvadó szerepét töltötték be, szal aki ellenkező véleményt fogalmazott meg, az automatice idiótának, legjobb esetben is fantasztának minősült!

    Amúgy egy párhuzamos univerzumban a Náciknak, nyilvánvalóan van bázisuk a Holdon!;DDD

    A hidrogén plazmás, extra energiát adó készülékek esete más. Ez egy nagyjából szignifikánsan bizonyított anomália, viszont emellett ugye elmondható , hogy a jelenlegi technikai berendezéseink gyakorlatilag olyan eszközök, amik egy adott, korábban anomáliának nyilvánított, vagy egyenesen letagadott jelenséget, közel 100%-os hatékonysággal képesek reprodukálni.

    Én a hozzáállással látok gondot. Van egy jelenség, OK, sokan talán többet látnak benne, mint ami van valójában, de érdekes módon itt senki nem azon gondolkodik, tisztelet a kivételnek, hogy "bakter, hű de érdekes mi a faxom okozhatja!?" Hanem jön a versengés, hogy ki tud hatékonyabban hülyét csinálni a másikból. Ha így állunk hozzá, látva az emberiség előtt tornyosuló problémákat, szerintem mindenki veheti a kis ásóját, és kezdheti megásni a kis sírját, mert mint civilizációnak semmi esélyünk, hogy még 100 évig is kihúzzuk.