Sorozat a ködös Albionból és -ról :)
  • spike0007
    #221
    Igen az volt,nagyon jó rész volt, a sárkányos résznél én is elszomorodtam, egyre inkább érződik a végkifejlet, ami vajon milyen lesz?? Viszont most már időszerű lenne Arthurnak megtudni Merlin titkát!!!!!
    Nagyon haragudni fogok az alkotókra ha csak az utolsó részben, vagy egyáltalán nem tudja meg a titot.. (Kivéve ha Arthúr életben marad akkor nem fog zavarni.) Mivel a legenda szerint Arthur sokáig uralkodott és már idős volt a végső csatánál, de még volt ereje a harchoz azért bőven. Ha Arthur az utolsó részben meghalna, akkor is haragudni fogok, mert még rengeteg elmesélni való lenne. Az Excalibur hanyagolva van sajnos, egyedül Merlin használta ebben az évadban, nyilván úgy illene hogy előkerül az utolsó részekben, ahogy a szászok is csak úgy megint megjelentek a mostani részben Morgana mellett. (Ez az egy szál ami kidolgozatlan és jobban el lehetett volna mesélni. Ez az a dolog a titoktartás mellett ami nem tetszik ebben az évadban, minden más egyébként csúcs!) A Szászok Morgana szövetségesei semmi kétség. Tehát elképzelésem szerint ez a sorozat végi csata még valahogy úgy fog végződni hogy Morgana meghal Mordred meg elszökik és a látomás az csak jópár évtized mulva következik be, de azt már a sorozatban nem látjuk. Így érhetne véget a sorozat a csúcson! Gaius és az öreg sárkány meghalna, AITHUSA léphetne az öreg sárkány helyére. MERLIN PEDIG VÉGRE A MEGÉRDELT HELYÉRE KERÜLNE. Egyszerűen túl fiatalnak érzem még Mordredet és Arthurt hogy most végezzenek egymással. Meg akkor durva véget érne a sori!!!!
    Ha így lesz az nemigazán fog tetszeni, mert Merlinnek kijárna a tisztelet Arthur és a lovagok meg egész Camelot előtt. Gyakorlatilag így nem maradna idő erre a szálra. Hiszen bár Camelot Arthur halála után még fennmaradt egy ideig de nem sokáig.
    Narxis szerinted Arthur meghal a végén vagy az majd csak később következik be az általam is említet módon?