halgatyó#6
Előre is bocsi azoktól, akiket esetleg megbántok, de én nem sajnálom ezeket a bankkártyával fizető zsugrított agyú f**okat! Meg a bankokat pláne nem sajnálom.
3 ok miatt utálom (ez finom kifejezés!) nagyon a bankkártyás fizetési rendszert:
(nem fontossági sorrendben, hanem időrend szerint)
1.) Először a bankkártyások okozta tökölést utáltam meg, amit a pénztáraknál műveltek, miközben a hosszú sor akadozva haladt. A kib**ott aláírogatósdi, meg a rengeteg papír, amit nagyképű arckifejezéssel a bankkártyához hozzácsatolva visszadatak-visszavettek (volt olyan pénztáros, aki még tűzőgéppel is egymáshoz csatolta a blokkokat)
2.) Másodszor azt az ellenőrzést utálom és megvetem, amely a bankkártyás fizetésen keresztül megvalósul az állampolgár felé. Ez kiegészíti az egész életünket figyelő nyilvános és rejtett kamerákat, a számítógépek figyelését, és mindent.
Valamikor, amikor a 90-es évekig még valahogyan működő látszat-demokráciát kivívták a dolgozó emberek (óriási áldozatokkal, szervezkedéssel, röplepok nyomtatásával és terjesztésével, stb..stb..) akkor ezt a mai stílusú ellenőrzés hiányában lehetett megtenni. Ma már nem lehetne, és pár évtized múlva talán már a gondolatainkat is uralni fogják.
Márpedig ez a háttérhatalom már számtalanszor bebizonyította, hogy mire képes. Ezeknek semmi sem szent, ezek nem erkölcsös emberek, vagyis ezeket nem a belső fékek tartják vissza bármilyen cselekedettől, hanem csak az ellenállás mértéke. Amely ellenállási lehetőséget napjainkban rohamléptekkel semmisítenek meg, a középosztállyal együtt, annak anyagi és tudati ellenálló képességével együtt.
Ennek a tendenciának és eszközrendszernek egy része a bankkártyás fizetési rendszer.
3.) Az elektromikus kamatpénzrendszer egyik tartóoszlopa! Az az elektronikus kamatpénzrendszer, amely mára felfalta a reálgazdaságot (a termelő üzemek tulajdonjogát megszerezték a semmiből "pénzt" teremtő, a világot eluraló szélhámos maffiózók). Ez a kamatpénzuralmi rendszer nem a dolgozó középosztály érdekében fog működni!
És nemcsak a termelő vagyont szerezték meg, hanem ráteszik a mocskos kezüket a társadalmi szolidaritás intézményeira is (egészségügy, nyugdíjrendszer), ráteszik a közterületeinkre (fizetőparkolás), a földjeinkre (a mezőgazdaság szándékos lerohasztása ezt a célt szolgálja), és még lehetne sorolni nagyon sokáig...
Ha Dzsingisz kánnak a kezében lett volna a mai technológia, a közlekedés, a kommunikáció és a tudatipar (sajtó), ha 1milliószor annyi pénze lett volna, mint amennyi volt, és ha 1000 évig élhetett volna, vagyis nem kellett volna sietnie, ráért volna szépen lassan, feltűnö rombolás nélkül, a tudatipari befolyásolás révén meghódítani a világot, akkor pontosan azt az iszonyatot láthatnánk, amit ez a mostani háttérhatalom művel!
Ez jusson eszébe minden idiótának, amikor bankkártyával fizetvén nagy büszke pofával nézeget maga köré, hogy húúú de kib**ott modern gondolkodású ember vagyok, wazze...