Szerintetek létezik?
  • MrSpock
    Nah én meg ezt nem hiszem el,hogy ha tetszenek egymásnak,senki nemáll közéjük,és nemtörténik semmi. Ki az a hülye aki nem lép? Ja bocsi,tetszel,ú te is nekem,de legyünk csak barátok? Valamelyik oldalról mégsem volt akkor igazi,és ha a barátod annyira szeretne vele újabban beszélgetni,hát akkor részéről jólett volna ha komolyabb a dolog. Én megértem,hogy jólesik hallani ha dícsérnek,csak ezzel el is kábítanak sokszor,illetve lenyugtatnak.Jó tetszik a másik lány is,aranyos,kedves,de te vagy a legfontosabb. Persze ez nemmindig hazugság,mert aki igazán szeret,csak ugye ezt nehéz elhinni.
    Persze minek lépjen félre alkalmi dolgokból,ha tőled megkap mindent,de ha érzelmi alapon más jönne be igazán?
    Egyértelmű,hogy féltékeny vagy,csak ezt igazából neked ,és a kedves párodnak kellene tisztázni,és még ha esetleg megismered a 3.személyt,hogy nincs okod rá.Csak tudom ez nehéz dolog.Ha már ott a kisördög..akkor:-( Ha találkozgatnak,és..hazamegy és elmeséli juj milyen jóvolt vele találkozni,meg minden.Ez elég nyomasztó tud lenni.
    Nah mindegy..nekem ez a véleményem,de vannak itt sokkal nagyobb tudású emberek is.:-)