Fiú-lány barátság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sry
Idézet egy msn aláírásból.
Mondom én,mindig a nõk akarják.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Go Jeff Go!!!!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A nevem amúgy onnan származik, hogy amiben csak lehet varázshasználóval vagyok.<#vigyor0>#vigyor0>
Nem vagyok "antialkesz" amúgy csak elvagyok alkohol nélkül is ami nem jelenti azt, hogy ha valaki megkínál egy összejövetelen akkor azt elküldöm a fenébe. <#vigyor0>#vigyor0>
Hydroceph: Nem akartam úgy beállítani. Elnézést, hogy rosszul fogalmaztam.
Nincs bajom azokkal se akik sokat isznak, de én nem teszem.
mi se járunk bulizni, de a sört szeressük =)
nem szeretem a totál antialkeszeket, én sem iszom sokat, de hetente legalább egyszer kell lazulni, kikapcsolódni.
heti vagy kétheti egy-két italozástól haverokkal még nem leszel alkesz, de el tudod engedni magad, ki lehet ereszteni a gõzt
Sokat sétáltunk sok képet csináltunk és sok mindent megnéztünk.
Amúgy a menyasszonyom ott tanult az egyetemen és Pécs az egyik kedvenc városa.
Találkozunk hétköznap is (elé megyek a munkahelyéhez és mielõtt hazamegy együtt vagyunk egy kicsit) csak nem mindennap.
Én csak annyit mondtam, hogy a hétvége csak az övé.
Hydroceph: Pedig tényleg nem iszom. Ez nem jelenti azt, hogy néha nem iszunk meg ketten egy pohár valamit. (legutoljára nyáron Pécs-en amikor nyaraltunk)
Én egy szóval se mondtam, hogy még életemben nem ittam meg semmit csak azt, hogy rendszeresen nem iszom.
Hát az nekem is furcsa :D
ezek utan nem hiszem el hogy egészséges parkapcsolatban élsz.
A menyasszonyom dolgozik 8-16.00-ig és 20 kilométerre lakik tõlem, de tartjuk a kapcsolatot a neten keresztül és a hétvége csak az övé (most is náluk vagyok, de éppen készülök haza,mert nemsoká megy vonatom csak beugrottam elolvasni az e-mailjaimat és reagálni amire kell), azért szoktam eltûnni a hétvégéken.
A kép tényleg nem számít azt viszont nem tudom megítélni, hogy inni milyen, mert nem iszom és nem is kívánom.
2. Ha nem magadat adod akkor nemér semmit az egész
3. stb...
Tehát miért ne?<#vigyor0>#vigyor0>
A gössersátor azért van ott, mert céges buli volt.
amúgy egyikünk se iszik és mindkettõnkrõl van jobb kép is.