Szerintetek létezik?
  • akirami007
    Úgy látom, nem fogalmaztam elég tisztán.:) Szóval volt ez a lány, akivel semmi sem történt. Tetszettek egymásnak, de utána (ahogy én tudom), tényleg csak barátok voltak. Pedig megtehették volna, mert senki és semmi nem akadályozta meg h anno összejöjjenek. Igazából engem ez vígasztal.
    És még annyi,hogy tudom, érzem, látom,hogy ő szerelmes belém. És azt is tudom, hogy ha nem szeretne, akkor se tudna erkölcsi alapon sem megcsalni. Megbízunk egymásban. Vagyis igazából én csak a páromtól tartok egy kicsit, nehogy feléledjen újra az a nemtudommilyen érzés,amit régen érzett a lány iránt,amikor beszéltek egymással.
    Meg hozzá kell tenni, hogy az 1 év alatt lett volna alkalma félrelépni vagy akár csak félrekacsintgatni, de semmi sem volt.
    És még egy másik dolog, hogy tudom,hogy neki rengeteget jelentek érzelmileg és nemcsak mint a szerelme, hanem mint egy ember... de ezt nem szeretném kifejteni, csak annyi,hogy tényleg biztos vagyok ebben.:)

Igazából ez az egész dolog szerintem csak félti a női öntudatomat, hogy lehet még szép vki rajtam kívül:$ (értsd jól) és más is aranyos...
    tudom, h hazugság,amikor azt mondják az emberek egymásnak, hogy te vagy a legszebb, vagy te vagy a legokosabba a földön, vagy stb., de ugyanakkor mégis jól esik hallani.:$ szóval aki nő, szerintem érti,hogy miről beszélek:)