Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Hoz_Hun
    Du Chaillut én is úgy képzeltem el, hogy egy vékonyka kis indiánlány. Pont ahogy írtad. Itt meg egy tenyeres-talpas trampli. Na mindegy, legalább keveset szerepelt. Remélem később sem erőltetik.
    Denna számomra telitalálat, pedig évekkel előbb olvastam a könyvet. Magam el sem tudtam volna képzelni ki lenne alkalmas a szerepre.
    Shota...ah... azt leszámítva hogy egy gyönyőrű fiatal ázsiai nőnek kéne lennie kaptunk egy idős banyát. Lehengerlő megjelenésnek kéne lennie, a könyvben az ő fény még Khalat is elszürkítette (még Richard szemében is). Határozot, erőteljes karakter. De ez a nő... olyan jelentéktelen.. és ronda. Abszolút nem Shota. Annak azért örülök hogy a követőjét Gollamot (Sámuel) nem tették be a filmbe. Mr. Goodkind egy az egyben "copy paste"-te Tolkien művéből. Aztán gyorsan átírta a nevét Sámuelre a gyűrűt meg az Igazság Kardjára. A többi maradt. Gondolta Tolkien jól kitalálta azt a figurát minek változtatna rajta.