• lapaleves
  #56
  szerintem ő valóban kevés az éghajlat megváltoztatásához. sajnos odafentről kell jönnie a jóságnak, pont azért mert az átlagember hülye és nem szívesen adja fel a megszokott életszínvonalat. innentől kezdve a pénz / olcsóság önmagában nem lesz elegendő, bivalyerős állami szabályozás kell.

  mint látható a piac nem fogja tudni ezt megoldani, mert a termelés átállítása már önmagában annyi erőforrást emésztene fel, ami kegyelemdöfésként érné kicsiny bolygónkat. egyszerűen be kellene tiltani az olajat, legalábbis kvótát felállítani a két számjegyű csökkentésre mondjuk 10 évenként.

  az összes álzöld meg tépi a száját, de azért gondolom ők se ősközösségben élnek, fa pedállal tekerve a bambusz pc-t. addig meg inkább csitu van, mindenki benne van a buliban.

  egyébként meg ha jól tudom a szennyezés mértéke leginkább az élettartammal és a gyártás energiaigényével együtt lenne értelmezhető csak, arról meg gondolom nem nagyon vannak infók azon kívül, hogy sok a vas ezekben a dögökben. az illető által megtenni kívánt kilométerek száma sem ismert. ki a sötét?

  "a negyedébe kerülő elektromos autot választana" ezt hol lehet kapni?