avagy tanítsunk pénzért
  • daver88
    #45
    kicsit az árakról: amikor én 3 éve jártam matekkorrepre egy egyetemi tanárhoz, akkor 1800 HUF-ot kért el egy órára. Namármost adott egy olyan ajánlatot, hogy mivel többen lennénk érettségi előtt, akik korrepetálásra szorulnak (persze ez nem így volt, csak jó volt ismételni..:)), ezért felajánlott azt, hogy legyünk hárman 2 órán keresztül, és csak 1500 HUF lett volna egy alkalom. Én belementem, éshát stabil 4-es lett az érettségi.
    Szóval fel lehet ajánlani ilyen kis "akciókat".
    Más: plakátolás nem rossz dolog, rengeteg ilyen telefonszámletépőset látni. csak abba van egy kis kockácat ténylet az APEH részéről, dehát aki nem jáccik, az nem is nyer.
    még vmi...: azon kellene még eltöprengeni, hogy Mohamed menjen a hegyhez, vagy a hegy menjen Mohamedhez, azaz a te lakásodba/házadba lenne az aktus, vagy a célszemély otthonába. Ezzel is sok jó pontot lehet nyerni, ha te mész el hozzá. (persze az ár arányosan növekedne +100, 200 Ft-al, legalábbis amennyit az utazás megkíván)

    na hamargyorsan ennyi jutott az eszembe, elnézést a szóismétlésért, és a hejesírásí hibákért :)...de reggel csak ennyi futja tőlem...