Micsu#81
van amiben igazad van de a nagyrésze hülyeség, az ellenfelek nem igazodnak a szintedhez, fura mód kb 15 szintől tesla armorral szinte alig birnak kinyírni úgyhogy csak ér valamit az a páncél
azért gondoljunk bele csak jó hogy nem leszel tőle hallhatatlan mint anno a f2ben, azért az se rossz megoldás hogy a sisak nem ad annyi act mint az armor, legalább így pár fejlövéssel simán hatástalanítod az encléveseket, nem kell órákig lőni egy embert
"illetve nevetséges hogy odaállítok egy bazinagy tesla armorban és a hülye npc elkezd fenyegetni a szaros pisztolyával hogy mindjárt kicsinál (meg a bepofázós gyerekeket nem lehet kicsinálni etikai okokból, de rabszolgaságba lehet adni őket)"
ez így volt az 1-2ben ott úgylátom nem volt baj
a gyerekekre meg azt mondom hogy írj a pegiseknek egy emailt nem hiszem hogy a fejlesztők tehetnek róla, vagy ha neked olyan kényszerképzeted támad hogy gyerekeket ölj akkor a modderek biztos segítenek rajtad
anno én is több időt töltöttem az f1 és 2vel ami elég bugos lett de kurva jó volt, de sztem örüljünk hogy f3 néven nem egy szarkupac került a kezünk közé, és újra kalandozhatunk az f2 világában