Sance231#35
Tudom, hogy mi fán terem az RPG. Játszottam a Morrowinddel, bár túlzottan mély nyomot nem hagyott (pedig tényleg nem volt rossz, és végig is vittem), én a Fallout 1-2re és a Planescape: Torment-re esküszöm. Ennek ellenére egy kicsit feleslegesnek érzem a rinyát a Fallout 3-al kapcsolatban, egy hagyományos lövöldéhez hasonlítani pedig azért lásd be, hogy nevetséges. Az első személyű nézet ellenére ez még mindig egy RPG, ami a piac kompromisszumaihoz mérten példásra sikerült. A fegyverek használata tényleg jóval könnyebb és kevésbé skillfüggő, de azért tessék megnézni, hogy mire képes a karakter 5-ös Agilityvel és 5-ös Perceptionnel (elárulom: nem sokra).
"Kevesebbet a csili-vilire,többet az rpg-re..."
Igen, ezzel én is egyetértek, de látni kell azt is, hogy milyen piacra készült a játék. Ez nem egy igazi Fallout-folytatás, inkább egy modern igényekre átértelmezett Fallout. A Bethesda szerencséje az, hogy ez a verzió is tökéletesen működőképes, sőt, nagy valószínűséggel az év játékát gyártották le a fiúk (ami a GTA 4 létezése nékül még biztosabb lenne:)).