Pares#26
Nincs jelentősége a skill pointoknak? Hah! Próbálj megölni egy szuper mutánst 20 skill pointal a samll gunsnál, és 50 pontal. No comment, ég és föld. Befolyásolja a pontosságot és a hatékonyságot is, persze függ a fegyó állapotától is. Nemtudom, miről beszéltek, de a skill pointok nagyon is befolyásoljáj az egész játékot.
mcganyol: Nem vettem észre eddig, pedig már másodszor futottam neki, hogy minél magasabb szinten vagyok, annál többen jönnének rám. Nemtudom, hogy te csak a szintekere fejlődésre és bábuszedésre koncentráltál-e, mert én nem, és kb. amikor kijátszottam, igaz először nem nagyon jártam körbe semmit, főleg a fővoanlon mentem, akkor is csak a 15. szintig jutottam, és 2 bábut találtam. Külömben miért is lenne marhaság ez a 2 fegyóból egyet összeszerelünk? Az meg természetes, hogy a boltos is elmegy aludni estére...
cateran: képzeld, "véletlenül" nem jáccottam az obliviont.
wedge31: "Minimális szerepe van a pontoknak amit érdekes modon a cikkíró is észre vett az egész lövöldözés elöre levan zsirozva VATS-ban ,ha realba nyomod akkor meg egy jó energia fegyó azt mindenki fekszik tökmindegy hova raktad a pontokat."
RedRiot: "VATS: ha van elég action-point, háromszor is rálőhetek egy körben az ellenfélre, akinek a lövések közt nincs ideje ellenlépésre!"
A-A. Az ellen is vissza tud lőni közben, a Vats az amolyan időlassitásos bemérős módszer, de az ellen nem blokkol le.