• Petko
    nekem a fallout univerzum a szivem csücske, és a világ legjobb játékának tartom a maga nemében az első 2 részt
    bár elismerem hogy ez a 3. rész természetesen közelébe nem ér az eredetieknek, de a mai játékok színvonalához képest nem lett annyira borzalmas mint amire számítottam, azért a bethesda kitett magáért hogy ne legyen akkora nagy égés
    a látványvilága, a hangulata egyáltalán nem rossz, csak sajnos megint ezek, és a multiplattform bullshit miatt a játékmenet csorbult...
    a szerepjáték része egyáltalán nem olyan homogén jól kidolgozott monumentális történetet/univerzumot fest le mint az eredetieknek, csomó quest mission teljesen összekveredett és játszhatatlan lett hogy a sorrendet az egyéni játékmenetemmel felcseréltem, előbb jutottam valahova el amit a fejlesztők "nem terveztek előre"
    valószínüleg már nem is fognak olyan kidolgozott játékot csinálni mint az eredeti fallout 1-2, ahol több ezer variáció hatványozodott még több elágazással és a fejlesztők tényleg gondoltak minden eshetőségre, minden kombinációra amit a játékos kipróbálhat és ezért tényleg szerepjáték volt, nem pedig egy ketrec ahova beleerőltetik a játékost hogy csak ezt meg azt csinálhatja igazán