mpb03#108
Nos, lehet, hogy eretneknek tartotok, de én nem játszottam az első két résszel, de már tervezem. A 3 nagyon tetszik, érződik az obli motor, de a hangulat... csodás. Egyrészt nagy ötlet a születéstől való fejlődés, na és mikor kisétálsz a Menedékből és életedben először látod a napot, majd a szemed hozzászokik a fényhez és megpillantod a lepusztult tájat... Hihetetlen. Plusz a Pip-Boy, a zenék (bár nagyon kell a GNR extended, plusz 100 szám az eredeti 20 mellé), a hirdetések a pusztulás utáni életképek (pl. vki említette már: bemész egy félig romos házba és az emeleti hálóban két csontváz egymást öleli és két ampulla morfium az éjjeliszekrényen), a Nuka-Cola (hangulatvilágításnak tökéletes), az elnök beszédei. Meg minden. Az fpshez hozzá lehet szokni, VATSot sokra értékelem mint nem túl jó fpses. Negatívumok nagyját megold egy-két mod, mondjuk a plazma cucc úgy néz ki mint a kínai vizipisztoly xD. A szint limit is kell, már 20ason is über állat vagy.
Hangulat, grafika, zene 5ös, a legutolsó ilyen játék ami így lekötött a Gothic 2 volt. Aki nem szemellenzővel néz rá és 1 óra után szarozik az ne játsszon. 2009 van emberek, ki játszana izometrikus 2d-vel? Annal meg ott a Fallout 1-2. Szóval jó játék, valami jól eltalált FPS-RPG hibrid.
---Enyhe Szpojler---
@Mütyi: a tréninget a főküldi során kapod meg, a BoS-tól, a Pentagonban, eléggé későn. Mondjuk én freeplay after MQ-val játszom, szóval mindegy.