• looterhooker
    Na mind1 , leírom megint:

Elég vegyes a kép van ami nagyon tetszett és volt amit meg nagyon siralmasnak találtam:

Jó dolgok:

-óriási élmény mikor kilépsz a Vault-ból. Jó hanghastások , jól kidolgozott terep , király zene stb.
    - a vats telitalálat : rendkívül látványosá teszi a harcot
    - apró részleteke amik nagyon tetszettek: robotok (protectronokat egy ideig sajnáltam is lelőni :-D , király fegyverek plasma , laser , lead pipe :)
    -Változó környezet égbolt napaszakok , bár egy kis esőnek örültem volna
    -Jó karakterek akikkel lehet dumálni időnként . Ez időnként már-már megható volt.
    - remek rálátás a tájra mondjuk a Aerfu-ban.
    - komoly zenék pl: civilization :D
    -Látványos , izgalmas , érelemekkel teli , ízig-vérig amerikai befejezés.

És ami nem jött be:

-a zene akár jó is lehetett volna , de valahogy még sem illett játékhoz. Hiányoltam belőle egy kis elektromos gitárt is. Az F2 ezt messze felül múlja.
    -Nyomasztó: az F2-ben szembesülhettünk , a nyomorúsággal , a vérrel , a romokkal de akármilyen furcsán hangzik abban volt valami idilli , sőt kissé komikus is. (Itt leginkább arroyo-ra gondolok)Az F3-en egyszerűen NYOMASZTÓ.
    Számomra nem adta meg ugynazt azt a hangulaltot , ugyanazt az érzést mint az F2.
    -A navigáció egyszerűen katasztrofális : a local map helyenként egyszerűen használhatatlan , egyenesen félrevezető ami azt eredményezi hogy a játákos kénytelen összevissza bolyongani. A hangulatnak ilyenkor lőttek. És ez elég sokszor előfordult.
    -Nem tudom hogy specifikus cselekvésekre minek kellett külön technikákat kitalálni (zárnyitás , hackelés) Nekem hosszú ideig nem volt kedvem megtanulni ezt egy emiatt volt egy csomó törött zár , meghackeletlen gép stb.
    - Néha azt éreztem hogy mindenhol ugyanaz van. (lyenek például egyes Vaultok , a pusztaság , metró stb.
    -a fentebb említettek mellett is aránytalanul sokat kellett cél nélkül bolyongani.
    Ez nem feltétlenül lett volna baj mert F2-ben is volt ilyen és nem volt rossz , de itt valahogy még se jött be.
    - Az F2 sem a zöldellő bükkfákról volt híres , de emlékszem arra hogy itt-ott voltak egészen erdősnek mondható részek. A zöld növények teljes hiánya nekem nagyon nem tetszett.

Összegezve: Nyomában se ér F2-nek , (főleg a hangulatot tekintve) , de vannak benne jó dolgok. Az eleje és a vége zseniális de ami közbe megy az meglehetősen siralmas.