Csaba42#65
Aham, minden vírusíró tőlem várja az infó, mert én kutatom fel nekik a dolgokat. Köszi, hogy ilyen nagytudású emberkének látsz, ego rulz. :) Tegnap felhívott Linus-bácsi, hogy mondjam már meg, milyen új sebezhetőségeket fedeztem fel, de mondtam neki, hogy még nem adtam el az infót, sz'al még várnia kell egy csöppet. Elvileg holnap jön meg a pénz a számlámra. ;)
Amúgy ha minden ember olyan lenne, mint te, akkor pl. a mágnesesség is csak boszorkányság lenne (közvetlenül látni nem látod az erővonalakat, csak közvetetten, illetve a hatását tapasztalod). Meg ha itt helyben írnék egy vírust Linuxra, amely pl. minden pénteken leformázza a vinyót (és ezt az egyszerűség kedvéért tekintsük tutinak), akkor is mi lenne a válasz tőled? "Nekem ez úgysem fog felkerülni a gépemre." ;) Hogy is írtad? "Szeretem az ilyen széleslátókörű egyéneket." [hehe]
"A vírusírtó olyan, mint a lázcsillapító. A betegség okát nem szűnteti meg, sőt."
Most Nobel-díjat vársz? Ki állította akárcsak egyszer is, hogy egy vírusirtó befoltozza a hiányosságokat/hibákat?! (vagyis a betegség okait) Elpusztítja a kártevőt, vagy magát a fertőzött fájlt a gépen, oszt csók, mást senki nem is vár tőlük (de persze ezek a hülye IT biztonsági szakemberek, csak vaklármát csapnak a láma beszólásaikkal). Nekem is veszett már el fontos fájlom egy buzi crack miatt még anno Win98-on - ez van.