remark#53
Alapvetoen nem szeretek olyannal beszelgetni aki gyakran hasznalja a "gyengeelmeju" szot velem kapcsolatban. Gondolom ezzel te is igy vagy. (Ugye milyen finoman fogalmaztam?)
"Ugyanis mindenki tudja aki tudni akarja hogy Göring parancsára gyújtották fel a Reischtagot."
Nem az a kerdes hogy tudja-e, hanem hogy tudta-e. Sot, tovabb megyek: a propaganda szempontjabol lenyegtelen hogy tudja-e, a lenyeg az, hogy elegen HISZIK-e ahhoz hogy a trukk bevaljon. Ez mar csak igy mukodik. Azt is sokan tudjak hogy Bushnak koze van 9/11-hez, megis elindulhatott a megtorlohaboru...
"De az gyengeelméjű feltételezés hogy Bush romboltatta le a WTC-t. Én nem részletezem miért."
Hat ne is.
"Az igazi gyengeelméjűség ott van hogy a WTC-t már egyszer terrorista támadás érte, Azt is Bush renedelte meg?"
Ki mondta vagy mibol kovetkezne az hogy azt is Bush rendelte meg? Hitlert sem (ez a) Bush segitette, annak ellenere nem hogy egy mondatban hasznaltam a Hitler es a Bush szavakat.
"Miféle diktatúra alakult ki amerikában?"
Hogy mifele? Fasiszta. Bar azt feltetelezem, hogy lassan polaritast valt, de csak az álca miatt.
"Tényleg ezek a pofátlan amerikaiak megakadályozták a délszláv háború eszkalációját, ezzel magyarországot védték. Milyen pofátlanok!"
Erre mar reagaltam lejjebb. Az meg hogy ezzel Magyarorszagnak (latszolag) jot tettek, "veletlen egybeeses" (ergo nem ez volt a celjuk az egesszel).
"A II. vil. háborúban amerikaiak százezrei hullatták vérüket európáért, milyen pofátlanok!"
OK-OKOZAT. De tudom hogy szerinted az csak veletlen egybeeses hogy a VH. utan olyannyira megerosodott az USA... Nem csak gazdasagilag, hanem a vilagban betoltott szerepet ertve. Szerinted ezt senki sem lathatta elore, senki sem segithette elo hogy megtortenjen ami megtortent. Azt se lathatta senki elore hogy a haboruval mekkorat fognak kaszalni. Azt se lathatta senki elore hogy ez jo ok lesz a vilag "egyesitesere", legalabbis ennek megkiserlesere.
Vagy nem igy gondolod?