• remark #51
    "Én hallottam lehallgatott anyagot ahol a németországi muzulmánok arról beszéltek hogy terjesszük el a vallásunkat az egész országban."
    En meg ugyanezt megtortenni lattam, csak akkor nem a muzulmanok terjesztettek el a vallasukat.

    "Arról nem is beszélve hogy bepofátlankodnak egy országba és nem az országhoz akarnak alkalmazkodni hanem ők akarják meghatározni mi történjen."
    Ezt szinten volt kitol eltanulniuk. De "vajon" kitol? Ja igen, a nyugat csinalja ezt a vilag minden letezo pontjan evszazadok ota. Aztan csodalkozunk ha ez ellenerzeseket valt ki vilagszerte? De ennek ellenere "jogosan" vagyunk kiakadva rajuk, hiszen mi az hogy visszautnek?

    Alapvetoen azt gondolom, hogy ha mindenaron felni akarsz valamitol, akkor felj attol, aki a problemat okozza, es ne attol felj, akit a reflektorfenybe allitanak, hogy legyen kit (kepletesen) tojassal dobalni es megköpködni.

    De ha ram hallgatsz, akkor nem felsz senkitol es semmitol sem, mert a felelem nagyon rossz "tanacsado" (sokszor anelkul befolyasolja donteseinket hogy eszrevennenk), es evezredek ota az emberek felelmeit hasznaljak fel a hatalmon levok arra hogy iranyitsak a tomegeket. Erre gondolj minden egyes alkalommal mikor a TV-ben bemutatjak hogy ki eppen az aktualis "mumus". Ezeket a mumusokat azert gyartjak le futoszalagon, hogy legyen kit utalnod, legyen kitol felned, azaz hogy legyen kin levezesd felesleges energiadat es a frusztraciodat. De nem lenne celravezetobb, ha az emberek a felesleges energiaikat a problema okaval valo foglalkozasra forditanak?