• Tetsuo
    #41
    Ámerika vasarra viszi a boret miattam?? LOLler
    A sajat veteranjait sem becsuli meg, mi 56ban vartuk amugy.. Szerinted mi a fszert vannak Irakban? Halliburton, hallottad mar ezt a szot? Husszeint es rendszeret 91ben elintezhettek volna, de nem tettek, vajon miert?
    Miert hallottak robbanasokat a WTCben dolgozo tuzoltok es miert titkositottak a radioszoveget 100evre? Miert voltak meg izzo romok masfel honappal a merenylet utan is? Viszont 1 elterito utlevelet megtalaltak kozotte..
    Miert kezeltek ugy a romokat mint 1 titkos katonai teruletet? Az elso bizonyitek 1 repuloteri furgonban megtalalt Koran es 1 repulos kezikonyv volt.. szerinted?! LOL A Pentagon korbe van kamerazva, a felveteleken latszik 1 robbanas, de semmi gepalkatresz v repulogep.. a titan hajtomuvek elparologtak? Nincs ember aki latta a gepet.
    A CNN es a BBC miert nem beszel arrol h Izraelben a palesztinokat kikozositik, nem kapnak munkat, boltokban nem szolgaljak ki oket stb.. v h zsido tankok portyaznak palesztin keruletekben nap mint nap tucatszam lovik az embereket?
    A muszlimok nem akarjak terjeszteni a vallasukat Europaban v Ámerikaban, soha nem is akartak, csak az amerikanizacio ellen kuzdenek, nem akarnak lefekudni Ámerikanak v a neveben fellepo multicegeknek, mint a legtobb orszag. A Jihadot is ezert ill Izrael "honfoglalasa" miatt (ez kulon topik lenne) kialtottak ki, vagyis vedd mar eszre az ok-okozatot!
    A liberalis maszlag meg a "hudejo"globalizacio moge bujva zsakmanyoljak ki a vilagot oriascegek, butitva a nepet, hiperfogyasztasra neveles mellett elnyomjak a gondolkodasukat ultragagyi szinvonalu entertainmenttel es manipulalt hirekkel.
    Az alapjaiban rossz gazdasagi szerkezet eredmenyekent vilagot iranyito bankrendszerek jonnek letre. Egyre tobb szabaly lesz, egyre inkabb megfigyeles alatt lesznek az allampolgarok. Tenyleg az Orwell altal irt regeny lefestette jovo fele kozeledunk, ugyanis ez a multicegek erdeke. Az erdek 1ertelmuen a jelen tarsadalmi rendszer oka, vagyis a piaci verseny, a fogyasztas szabalyozasa, a cegek lobbija a torvenyhozasnal, a politikusok kapcsolata a gazdasaggal, azt okozzak hosszutavon h a multik a profit erdekeben hozassak a torvenyeket, igy 1re drasztikusabb torvenymodositasok lesznek. Evidens, hiszen a vallalatok oldalan nincsenek moralis kerdesek, nincsenek a vilagot pozitivva tevo osztonzo elvek, csak a profitnoveles, mindenaron. Az efele tendalo folyamat meg nem zarult le persze, a valtozo folyamat vege a totalis kontroll 1db "vallalattal" v vezetessel (barhogy nevezheted), zombi ertekteremtokkel (akik fogyasztok is 1ben), fals hirekkel (alomvilaggal)..
    Remeljuk ezt SOHA nem erjuk meg, meg ezelott megbukik vhogy a szisztema! ;)