BattleForge
  • Belton
    Igazábol csak azt untam meg hogy nincs uj map amire lehetne ki dolgozni ujj taktikat, a jelenlegi mapokat mar kb 1 honapja ki vittem nincs semmi ujjitás , most az hogy havonta be raknak 1 mapot meg hetente megy a nerf + bug javitás attol nem lessz izgalmasabb , a pvp is kb anyi neki álltam 1 délután alatt 4 es pvp rank rol 16 ig huztam fel és most ott járok hogy szinte lehetettlen el verni az uberimbamegacsillagharcosuberkocka pvp s embereket aztan igy meg untam a pvp részét is :)
    Meg ezek a 2-3-4 perces pvpk nem nagyon jonnek be, "NomadRush" igaz en is nyertem sok mecset igy XD de akkor is.

Igaz nem is számítok rá hogy valaki el is vinné de hátha.

Igazábol azt nem értem hogy mi nehéz abban hogy ki adnak 4-5 ujj pályát mert az a kib**** pálya szerkesztő nem hiszem hogy anyira bonyorult lenne.
    Ami viszont ettöl is jobban zavar (igaz ez a free 2 play nek köszönhető) hogy rengeteg a buta noob traden spammelő idióta, semmi közük a stratégiához de eröltetik :/
    Meg ez a kórencsálás ami megy :O rám ir egy magyar srác hogy hü de jó a deck em nem e adnam neki az enlightmentet mert hogy neki az kellene csak nem tud szerezni :O Szal azért beszarás ez az egesz , és ez nem az elsóóóóóó.