BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
eltévesztettem a páylát😄

aakkor bug lehetett
Én úgy emlékszem h az 1. térkép a léyneges mert a 2. és a 3. csak azt kell h megakadáylozza h több ellenség menjen Jorne-ra.
de nem nagyon tuom a 3.-on még én sem mentem😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

hátnemtudom akkor.Vártunk ott nagyon sokat és minden térképrõl az a komment jött hogy mindent megcsináltak amit kellett.
Mi lenne a 3 térkép feladata tulajdonléppen?
1. Jorne védelme + a 4 portál bezárása.
2. A portal örökkel végezni és a portalokat bezárni.
3. pedig nemtom mert ahhoz még nem volt szerencsém.
(rosszul írtam valamit?)
Murder3
Szerintem az van h az egyik fronton a hadvezérek nehezen veszik az akadályt😄
Mert amíg az összes pályán nincs kész a feladat addig várakozni kell a többinek.

ollie
Az assignál a csapat vezetõje osztja ki a játékosok között a kapott lootot. A pályát már rég csináltam, szóval nem tudom, hogy van e valamilyen bug.

A térképnél az "assign" megjelõlés mit jelent?
Illetve
mégegydolog...frissités óta sikerült már valakinek megcsinálni az Ascension pályát?Csakmert régen többször is megcsináltam már most meg teljesítünk a pályán mindent mind a 12-en és csak várakozunk. Bug van a térképpel vagy mi vagyunk a balfa*ok?
Belton
Bizony 😊 t1-t2 nél aranyat ér a charge up 😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

ollie
Fõleg olyanokra gondoltam, melyek nem free lapok. Egyébként azokkal is ér valamit, hiszen kell az upgradekhez.

Belton
Az a sok northguard meg sunstrider mi ? 😄DD

ollie
Figyelem!

P4F játékosok, ha szükségetek van néhány ingyen lapra (common, esetleg uncommon), keressetek meg a játékban. IGN: GyokZoli
Gold adományokat elfogadok a kártyákért cserébe, de nem feltétel.
Viszont szeretném, ha tényleg csak azok keresnének meg, akiknek nem telik BF pont vásárlására.

Belton
😊

Ascension pályához keresek 11 Magyar játékost, már kivagyok, hogy általában 1-2 idóta elcseszi a többi ember szórakozását...
Helló! Tud vki mondani olyan EA hivatalos viszonteladói oldalt ahol jó áron lehet venni BF pontokat? Sajnos a g2play.net és az onlinekeystore ki van fogyva. Amúgy ha vki szeretné tolni az expert mapokat, vegyen fel friendsbe szívesen segítek, a játékbeli nevem is Mescalin.
Murder3
Amúgy a történetrõl vki tud nekem 1 átfogó infót adni?
mert azt em igazán értem angolul:S

amúgy ahogy nézegettem azt a könyvet abba pl a területeknél vannak felsorolva h:
a Lyris reaches,Baedestrom,shattered lands,meg ezek.
Na ott van pár oylan is ami nincs jelölve a térképen azoknak mi lenne a szerepe?
Esetleg késõbb lesznek majd páylák ott?
Meg a faction and races-nél vannak a frakciók a baniták,stonekinek,
Ott van a God és az Ami meg még pár frakció.
Ezekbe én érek némi potenciált h majd a késõbbi kártya csomagok ezek köré fog épülni.

Meg komoylan az új páylák hol lesznek?
Már alig fér el a térképen a mapok helye.

Murder3
Az új loot lista már jobb 1 kicsit😊

Én most az encoutters with twilight pályát nyomogatom advon az updatekért😊

a skeleton warriorst és a primal deffenert már meg is szereztem a 2. uppját.

Murder3
én is megkaptam a jó kis ravenhartomat végülis elég jó és eladni úgysem tudom szal sok választásom nincs😊

ToCsEk
most megnéztem, és megkaptam 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

sziasztok!

Én tegnap, 1 napos késéssel megkaptam a Promo-t.

((Bocs, hogy itt "hírdetek", de aranyra lenne szükségem nagy mennyiségben. Jó árfolyamon váltok. Vegyetek fel a játékba akit érdekel.))
Én ma kaptam meg a promo kártyát.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

ollie
Itt le van írva, hogy hogyan kapja meg mindenki a promot, aki még nem kapta meg.

Egyébként van hivatalos loot listais, az 100% jó és teljes.

Belton
Kinn vannak az uj card ok a http://www.bfcards.info/ oldalon ,
akit erdekel. Szerintem max 1 het es a loot listaba is benne lessz ill lessz kép is.

Murder3
Eddig nem volt bajom az x vs bf-el:S

ToCsEk
ezt a fost, be volt pipálva a sz*r, béta alatt gémeltem is, promo lap meg sehol, thx ea..

Jeffjohnson
ha van fent X-fire lépj ki belõle lehet az a gond nekem mikor be van kapcsolva még a térképet sem engedi forgatni

Murder3
az milyen szép bug h nem enged írni a játékon belül:S

Tévedsz! Mindenki egy promo lapot (ravenheart) kapott volna aki kipipálta, de valami gáz van és épp intézkednek.. Nyugalom mindenki meg fogja kapni.. legendaryt senkinek se osztottak..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Murder3
Mondom h semmiylen új lap nincs köztük 1 ravenheartot észrevettem volna.

Belton
Promot senki nem kapott csak Legendaryt és ne a postaladaba keresd hanem a kartyaid kozt 😊

nekem nem engedi upgrade-elni a renegade lapokat..😞
Murder3
Szopják le magukat ezer éve kipipáltam minden szart a profilomba de sehol 1 rohadt promo lap.

Nos, én se kaptam semmiféle promo lapot.
Nem baj, nem is számítottam rá.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

nincs valami honlap amin fenn vannak fényképel meg leírással az új kártyák?
Még én sem kaptam semmit😞
Fórumba már nagy balhé van.. Nagyonsokan nem kapták meg a promo cardot.. Nemhiszem, hogy ezt csak úgy lezárnák, hogy hát így jártál.. 😛

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Írok is nekik egy egy reklámáló levelet mi az ho gynem küldik a promot mikor már réges rég bepipáltam hogy küljék a hírlevelet, de sztem le se fogják szarni 😊.

Mindenki ugyanazt a promo lapot kapta, a Ravenheart-ot.
A lapot betették a többi lap közé, nincs semmi email, vagy ingame levél.

HZoli22

A szines kis pont arra utal, hogy az egység speciális tulajdonságához milyen színû orb kell. Tehát például egy frost egységnél ahhoz, hogy használni tudd a kártyalapon a lila pötty utáni képességet, rendelkezned kell egy lila orbbal is.

navahok

Valószínûleg nagyon kell már a pénz, s ezért kiadták a kieget. Vásároljanak minél több új lapot BF pontért a játékosok.
A pve már nem számít, nyomják a pvp-t.
Belton
Ha tegnap nem kaptal promo lapot vagyis "legendaryt" akkor mar ne mis fogsz.

Most inditották ujra a servert mert nem lehetett grp ot csinalni vagyis dc zett egybol mihelyt create game ezt orvosoljak most 11:50 vagy 12:00 fele lessz server (10percet irtak anyi lessz a karbantartás)

hol az overlord? és már megint mért nem megy a srver pls választ!!!
tényleg, hol van a beígért Promo lap?
A piacon, hogy érdemes keresni az új lapokra?(renegade bétával nem játszottam, most minden új lap ÚJ nekem😊) csakmertszín szerint is frostnature és fireshadow alapján keres,ennél meg sokkal több kártya van , sõõõt ott vannak a legendary lapok.
2 booster 1. lap Rogan kayle 😊, a többi 1 kivételével felejthetõ.
Ti megkaptátok már a promotokat? eddig 1et láttam 1 ravenherathet mindenki azt kapja majd?
Meg ezeknek volt pofájuk új pálya nélkül kiadni ezt, vagy legalábbis én nem találtam.

Mármint a jobb felsõ sarokban lévõ kis pontok.
Kis Színes kiemelt pontok mit jelentenek az egységeken?
Vajon érdemes most bevásárolni az új lapokból? Mert gondolom most még nem alakultak ki az árak.
ollie
Szerintem még sehol, de gondolom hamarosan lesz info.

Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet utánanézni az új lapoknak?
Elõre is köszi!
Belton
WTB : MO 1600BFP akinek esetleg lenne.

Belton
Nem vészes igy nem kell 3-4 et vennem 😊 + a defes mapokon most mar kell a HG kb enyi,nah meg a Ray of Light Stackeles vagy Regro.
Am az uj lapokrol kb anyit hogy vettem 5 boostert es elege sok minden ki esett belole viszont szart se ernek az uj lapok az aruk is nevetsegesen alacsony még majd 1-2 het mulva realizalodik.
WTS Ravenheart , akinek kell esetleg nem pazarlok ra 1 slot ot a deckembe igy is szukosen jon ki :/

ToCsEk
nyeheheheeh 😄

A drop variálásnak nagyon örülök.
De közbe Gifttõl elvették a juvenescence "bug" -ot ami szerintem nem is volt bug..😞
Amúgy még én se jutottam be. Legyünk türelmesek.
te húzzál honra😄

Belton
Remelem jo lessz a link fel raktam R.share re
http://rapidshare.com/files/274418302/Twilight_maps_loot.xls.html