BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aakkor bug lehetett
Én úgy emlékszem h az 1. térkép a léyneges mert a 2. és a 3. csak azt kell h megakadáylozza h több ellenség menjen Jorne-ra.
de nem nagyon tuom a 3.-on még én sem mentem😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Mi lenne a 3 térkép feladata tulajdonléppen?
1. Jorne védelme + a 4 portál bezárása.
2. A portal örökkel végezni és a portalokat bezárni.
3. pedig nemtom mert ahhoz még nem volt szerencsém.
(rosszul írtam valamit?)
Mert amíg az összes pályán nincs kész a feladat addig várakozni kell a többinek.
Illetve
mégegydolog...frissités óta sikerült már valakinek megcsinálni az Ascension pályát?Csakmert régen többször is megcsináltam már most meg teljesítünk a pályán mindent mind a 12-en és csak várakozunk. Bug van a térképpel vagy mi vagyunk a balfa*ok?
P4F játékosok, ha szükségetek van néhány ingyen lapra (common, esetleg uncommon), keressetek meg a játékban. IGN: GyokZoli
Gold adományokat elfogadok a kártyákért cserébe, de nem feltétel.
Viszont szeretném, ha tényleg csak azok keresnének meg, akiknek nem telik BF pont vásárlására.
mert azt em igazán értem angolul:S
amúgy ahogy nézegettem azt a könyvet abba pl a területeknél vannak felsorolva h:
a Lyris reaches,Baedestrom,shattered lands,meg ezek.
Na ott van pár oylan is ami nincs jelölve a térképen azoknak mi lenne a szerepe?
Esetleg késõbb lesznek majd páylák ott?
Meg a faction and races-nél vannak a frakciók a baniták,stonekinek,
Ott van a God és az Ami meg még pár frakció.
Ezekbe én érek némi potenciált h majd a késõbbi kártya csomagok ezek köré fog épülni.
Meg komoylan az új páylák hol lesznek?
Már alig fér el a térképen a mapok helye.
Én most az encoutters with twilight pályát nyomogatom advon az updatekért😊
a skeleton warriorst és a primal deffenert már meg is szereztem a 2. uppját.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én tegnap, 1 napos késéssel megkaptam a Promo-t.
((Bocs, hogy itt "hírdetek", de aranyra lenne szükségem nagy mennyiségben. Jó árfolyamon váltok. Vegyetek fel a játékba akit érdekel.))
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Egyébként van hivatalos loot listais, az 100% jó és teljes.
akit erdekel. Szerintem max 1 het es a loot listaba is benne lessz ill lessz kép is.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Nem baj, nem is számítottam rá.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
A lapot betették a többi lap közé, nincs semmi email, vagy ingame levél.
HZoli22
A szines kis pont arra utal, hogy az egység speciális tulajdonságához milyen színû orb kell. Tehát például egy frost egységnél ahhoz, hogy használni tudd a kártyalapon a lila pötty utáni képességet, rendelkezned kell egy lila orbbal is.
navahok
Valószínûleg nagyon kell már a pénz, s ezért kiadták a kieget. Vásároljanak minél több új lapot BF pontért a játékosok.
A pve már nem számít, nyomják a pvp-t.
Most inditották ujra a servert mert nem lehetett grp ot csinalni vagyis dc zett egybol mihelyt create game ezt orvosoljak most 11:50 vagy 12:00 fele lessz server (10percet irtak anyi lessz a karbantartás)
A piacon, hogy érdemes keresni az új lapokra?(renegade bétával nem játszottam, most minden új lap ÚJ nekem😊) csakmertszín szerint is frostnature és fireshadow alapján keres,ennél meg sokkal több kártya van , sõõõt ott vannak a legendary lapok.
Ti megkaptátok már a promotokat? eddig 1et láttam 1 ravenherathet mindenki azt kapja majd?
Meg ezeknek volt pofájuk új pálya nélkül kiadni ezt, vagy legalábbis én nem találtam.
Elõre is köszi!
Am az uj lapokrol kb anyit hogy vettem 5 boostert es elege sok minden ki esett belole viszont szart se ernek az uj lapok az aruk is nevetsegesen alacsony még majd 1-2 het mulva realizalodik.
WTS Ravenheart , akinek kell esetleg nem pazarlok ra 1 slot ot a deckembe igy is szukosen jon ki :/
De közbe Gifttõl elvették a juvenescence "bug" -ot ami szerintem nem is volt bug..😞
Amúgy még én se jutottam be. Legyünk türelmesek.