BattleForge
  • Murder3
    Aki a sötét utat követi az az igazi égi úrXD

Hát a shadow az elsőre azért undorító,nehéz mer teljesen más felfogást igényel mint a többi frakció.
    A Nekromanták ugye a halál frakciója na kb így kell gondolkodni és átvenni azt a mentalitást amit a katonáink is követnek magyarán meghalni.
    Mondjuk szerintem még mindig nem a legjobb felfogásba csinálták meg a fejlesztők de akkor igaz túl unbalanced lenne a shadow ha az igazi felfogás szerint csinálnák meg.

Aki kezdi a játékot vagy a shadowt nem használta az csak annyit lát h az egységek gyengék a képességeik általába önpusztítók stb.
    Persze a shadowot nem azoknak találták ki akik a frost féle védelem mögé és a nature élettel teli lapjai közé bújnak, illetve akik a fire pusztító elemetáljának hódolnak.
    A Shadow lényege az egységeink halála.
    Ha megnézzük h milyen sok épület rare lapjai vanank amik a void powerre irányulnak akkor szerintem rá lehet jönni arra h mi is a frakció igazi ereje.
    A Shadow igazából akkor a legerősebb sztem ha csak shadowból áll a deck.
    Ki kell tapasztalni h mit mikor használjunk kb láncreakció szerú szerintem mert pl a harvit sem hiszem h a fejlesztők arra találták ki h úgy idézzük le h várjunk míg lesz annyi powerünk.Hanem foylamatosan támadni lekötni az ellenfelet és ezt úgy h mi leegyünk power fölénybe
    shadowwal a legkönyneb a void hatás miatt ezt megcsinálni.

Filder:
    A Shadowba nem áldozol fel feleslegesen egységet, max értelmetlenül néha.
    pl a Death Ray-nek a képessége elég szivatás de ha jól tudod használni akkor rohadt erős egység