• droidka
    #49
    Bocs, ha félreértettem valamit!

    (Akkor az alábbit nem rád mondom.)

    De amit lényegileg mondtam, azt az abortuszt támogatókra értem, akik azt az egyszerű egyenletet sem tudják felfogni, hogy ha a szüleik abortálták volna őket, akkor nem fórumozhatnának!:) Mert ezek (túl) sokszor elő szoktak jönni, akik a tudományra, a kutatásra hivatkozva megfogant emberi lényeket minden érzelem, minden aggály nélkül képesek lennének elpusztítani! Persze még ha önmagukról és nem a másik emberről lenne szó!!!…

    Aztán meg arról papolnak, hogy fogy a magyar!!! Meg hogy elöregszik a társadalom, meg hogy később rosszabbodni fog az aktív dolgozók és az eltartottak aránya, meg riogatnak a nyugdíjrendszer felborulásával! De évente azt a 60ezer emberi lényt egyszerűbb megsemmisíttetni (olyan ’’alakokkal’’, akik állítólag a GYÓGYÍTÁSRA esküdtek fel!!!), semmint hogy az államnak fizetnie kelljen 18 éves korukig a gyerekek után az ellátásukat és a képzésüket!… Mennyivel egyszerűbb, gazdaságosabb rövid távon a hallgatólagos beleegyezés! Mert akkor a képviselő uraknak kevesebb pénz jutna terepjáróra, százmilliós villára stb. az adófizetők pénzéből!

    Wikipédia:
    ’’Ahogy azt a Magyar Köztársaság Alkotmánya XII. fejezetében (Alapvető jogok és kötelességek) kimondja, minden embernek veleszületett joga van az élethez és az emberi méltósághoz, és ettől senkit nem lehet önkényesen megfosztani.’’

    -Azt mondja: Veleszületett jogok!!! Már annak akit hagynak megszületni!...

    Más:

    Amikor valaki zsidózik, akkor szerintem kurvára visszaél azzal, hogy nincs az SG-n cenzúra!!!.... Nem tudom, hogy mi okból veszik a bátorságot egyesek az általánosításra! Úgy nektek egyszerűbb minden, ha azt mondjátok, hogy minden zsidó egy csaló, milliárdos, kommunista és minden cigány egy zsebtolvaj. De én tudom, hogy nem szabad általánosítani egy csoport miatt mindenikre!!! Annál nagyobb őrültség, igazságtalanság nincs, ha olyan dologért vonnak felelősségre, amit soha el nem követtél, amihez semmi közöd nincs, amit -akiket te magad is elítélsz!!! (És az még egy másik, kisebb rossz, hogy a szélsőségesek megnyilvánulásai miatt minket, a jobbközépet fog szopatni a komcsi.)

    Ha valaki az internet arctalansága mögé bújva mer név és arc nélkül keményeket odamondogatni, zsidózni cigányozni, akkora az vajon mer-e a hétköznapi életben is kemény arc lenni? Vagy csak akkor vállalja fel igazi énjét, ha elbújhat? Mert ha az ilyen alak le mer menni ’’nem feltűnő’’:) horogkeresztes karszalagban, SS-egyenruhában, fegyvertelenül, egyedül a cigánysoron keresztül tejért-kenyérét, na akkor mondanám azt, hogy az illető következetes!

    (Tudom, az kevés, ha az ember csak nyomja a hegyibeszédet és közben meg maga is bűnös, de akkor is!)