Normal#36
Nagyon kellemes pillanatokat szerzett a játékban előforduló akciófilmes erőszak. :D
Gyakran vissza fogok térni hozzá.
A motorvezetéssel én is tököltem egy darabig, de ha megtanulod, az egyik legjobb offroad cucc - hegyen völgyön.
Kedvencem motorral a maxigáz downhill - és egyre kevesebb csontom törik közben! :)
Amig össze nem szeded a csapatod 4 tagját, addig tutorial-szintű a sztori.
Utána:
Missziókat fogadhatsz el tőlük:
olajtársaság, felkelők, kalózok, ensz, kinaiak.
A puccshadsereget mindenki utálja.
Ahogy nő a respekt, használhatod a járműveiket, és a katonáik is veled tartanak, ha rájuk dudálsz egy járműből.
Valamint a bevásárlólistád is bővül, egyre jobb cuccokat kaphatsz, amit majd a helikopterpilótád dob le neked bárhol. Igen, tankot is akár.
Ja, a tanklopás pillanatai, mikor végigrohansz az égyúcsövön, kiütöd a vezető kezéből a pisztolyt, lefejeled kétszer, majd a leeső test után pottyantasz egy gránátot... Egyedi. :D
Nem beszélve arról, ha az ellenség kocsijában ülsz, nem tudják, hogy te vagy az. "Ki vezeti ezt a kocsit? Miguel? Megint be van rúgva?"
Plusz, ha gyűjtöd az elrejtett kis piros dobozokat, "spare parts", az autószerelő csajod kikisérletez neked elég érdekes járműveket: ugráló monster-truck, lánctalpas motor, golyószóróval - legalább 20 különféle nagyon baba nyalánkság.
Szimplán küldetés nélkül is megéri kóricálni, tüzérségi-, és bombamuniciót, pénzt, és üzemanyagot lophatsz a helikopterpilótáddal.
Ez utóbbi kettő kell a cuccok ledobásához, szőnyegbombázáshoz, bunkerrobbantáshoz, utazáshoz is.
A legtöbb kinyirt katonáért fejpénzt kapsz a másik oldaltól, a civilekért levonást a családjuknak.
Egyszóval kellemes világ - s ha a parti erődöt bombázom egy elcsent cirkálóról, nem a viz-effekt nézése köt le. :P
Két dolgot kérdeznék is!
A viz alatt tud hősünk úszni?
Az iratmegsemmisitős misszióban, ahol az elején pár looser sárga célkeresztet viselő :P katonát kell széjjellőni, a hajó melletti részben a hajó végéről, elejéről, és megint a végéről szétlövöm az érkező katonákat.
Na ez után kapom az üzenetet, hogy kb 20mp-em van átmenni egy másik bázisra, amit képtelenség nekem teljesiteni.