A Radon Labs játéka
 • SaGa Jr
  #64
  Pedig kaphatóak azok soul cuccokhoz is receptek, mind az elfeknél, mind a városban.
  Csak például a bow az Iama Soul bow néven fut, az Improved recept ugyanez csak előtte van az Improved jelző (kapható a városi íjkészítőnél de idővel az erdőben élő elfnél is beszerezhető lesz).
  Az Improved Soul Knife/spear recept vagy annál az elfnél lesz akitől a feladatot is kaptad, vagy menj fentebb és egy másiknál megtalálod, de mindenképpen árusítják. Emellett megvehető a városi kovácsnál is (déli kapunál van).

  Mondjuk mindhárom elf fegyvert nem tudod perfect-re elkészíteni, mert csak egyetlen Impression nevű kütyü van a játékban ami a perfect cuccokhoz kell. Plusz ezek a fegyverek igazán csak elfek kezében tudnak jól szerepelni. Nem elfnek adva a lényegi bonuszokat bokud ami miatt megérné használni ezeket a fegyvereket.

  A fejvadászosdi a bűnözők kézrekerítése amit a barakkoknál tudsz elvállalni a quartermaster-től. Ha elolvasod a körözési levelet, abban benne van hogy az illető hol bűnözik. Csak el kell menni a kérdéses részlegre. Az első manust például a folyó mellett, a városon kívül találod a kocsma és a juhász (kecskepásztor) között. Levered, begyűjtöd a gyűrűjét majd visszamész a megbízóhoz. Kapod a jutalmat. Aztán még 2 tesóját kell lekapcsolni végül az anyucijukat is. Mind a városban vagy annak közvetlen környékén leledzik.