A Radon Labs játéka
  • SaGa Jr
    #62
    Részemről egy feladat maradt befejezetlen, mégpedig a törpék barlangjában a vízszivattyús (berobbantott barlangba nem lehet visszamenni). Ja meg a kalózvadászos feladat (silver meg golden emblem leszállítása az új őrparancsnoknak). Mindezek mellett is túl rövid volt a játék.

    Amúgy minden mellékes nem lehet végigcsinálni, mert van nem egy ami egymást üti,meg van ami nem jön elő csak bizonyos kaszt esetén. plusz elég sok van ami meg sem jelenik a quest részlegben (futár feladatok, fejvadászat hogy kettőt említsek).

    A köztes állapothoz meg tudod venni náluk is a recepteket (3 kereskedőjük is van), de ami azt illeti a városban a kovácsnál és az íjkészítőnél megvannak az improved knife/spear/bow receptek.

    A normálhoz képest az ellenfelek a nehéz fokozaton +2 base attack és defense értéket meg +50% életerőt kapnak. Plusz egyes helyeken a létszámuk 25-50%-al nagyobb lesz (nem a neves dögöké, hanem az aprólékoké).

    A videó nem tudom mire utalhat (végülis már van plusz tartalom jó régóta a német változathoz és lassacskán az angolhoz is, ki tudja milyen újdonságok jönnek még). De nálam mondjuk nem volt ilyen videó a végén (igaz likvidálva lett a teljes kalóz kontingens).