A Radon Labs játéka
 • Calver
  #46
  na, közben nem is kicsit továbbzúztam :)
  Clarum Purum még mindig szerencsére ugyanúgy működik, Fireball meg Silkenspeech is meglett végül, csak haladni kellett tényleg egy kicsit történetben.

  én rá vagyok kattanva kétkezes fegyverekre, magas erőnél iszonyatosan jóvá válnak, már meg is van über kalapács, a kis kedves erőmódosítójával - 1 pont erőnként 1 extra sebzés na meg kovácsolással igencsak kedves fegyvereket lehet összehozni, legalábbis kétkezes kard vonalon.

  karaktergenerálásnál ezt is csináltam, statok megfelelő belövése után megfejeltem kicsit elf fighteremet (közelharcos elf "félmágus") Strong és Enduring előnyökkel, és hozzá Clumsy hátránnyal - úgysem fogok soha dexet használni, viszont +1 max erő igencsak kellemes, na meg gyorsabb ED regeneráció is.

  csodákat láttam, de annyira nekem nem volt szimpatikus - az is igaz, h Cano addig volt a csapatomban, amíg nem tudtam lecserélni Ardo-ra, és addig is a fő feladata haggle/blacksmith/alchemy vonalon volt

  már csak arra kéne rájönni Giant Crab Pincer-t merre találok, eddig találkoztam kemény egy Giant Crab-el, de a +1 erőt adó kesztyűhöz még laza 9 kéne

  mindenesetre köszi a választ és a segítséget