A Radon Labs játéka
 • Calver
  #42
  áh, emlékszem még az összes "mocskos" trükkre TDE-ből, nincs az az isten h extrában fogok pazarolni pontokat egy képzettségre, amikor Clarum Purum 0 ponttal is meggyógyítja mérgezést toronyban a kismágus nem tanítja sajnos, de megoldottam, a város alatt az "arénánál" az egyik nőszemély ingyen felgyógyít.

  de ha már te végigtoltad, remélem lehet pár aljas kérdésem
  - Elvenword Silkenspeech, valamint Fireball spellek merre tanulhatóak? megint az aljas trükkök ismeretét meglovagolva kívánok csöppet "ügyeskedni"
  - Balm of Healing bugos, vagy változott valami? úgy tűnt eddig modifier nem akar az istennek sem előbújni, se wound gyógyítás - bár lehet csak túl alacsony szintű voltam hozzá, most tartok lvl 3-on
  - lándzsából lesz normális? már reflexből átváltottam kétkezes pallos használatára, elf fighter ide v. oda, de nem vagyok benne biztos ugyanezt el akarom játszani Jaakon-al... gondolom kétkezes kardok és balták később úgyis fognak előkerülni szép számmal, de lándzsákból TDE-ben 1 darab használható volt, szóval ott nem vagyok biztos a dolgomban.

  új karaktergenerálás nekem bejön (elf fighter, +1 ST és +1 ED regen háttérrel = pofátlanság ), mondjuk szegény Battlemage kasztot kicsit megnyirbálták, pedig TDE-ben ők voltak a királyok. Geode kasztot nem vágom, majd ránézek.

  mindenesetre eddigiek alapján bejön, zúzok is vissza játszani, és köszi a segítségért