A Radon Labs játéka
 • SaGa Jr
  #41
  Pedig egyszerűbb lenne, mint a spell-t keresni. :)

  Amúgy ha emlékezetem nem csal akkor a városban a varázslónál, fenn a toronyban a könyvéből meg lehet tanulni, de a kalózok településén az elf kiscsaj is árusítja, meg az elf településen a fa második szintjén a fehér ruhás elf nőszemélynél is beszerezhető a varázslat.

  A játék meg tényleg nagyon rövid lett. Az első rész sem nevezhető hosszúnak, de ez még annak is töredéke. Ha nagyon ráfekszik az ember a mellékes feladatokra (mindet úgysem lehet megcsinálni mert van pár ami egész egyserűen a választott hivatástól függ) akkor ki lehet hozni olyan 30 órányi játékidőt sok visszatöltéssel (van pár hely ahol egyedül kell ügyeskedni és nagyon észnél kell lenni a siekrhez), megannyi szívással. Normál sebességen játszogatva, nem bevállalva mindent feleslegesen, olyan 15-20 óra alatt kényelmesen végigjátszható az egész.

  Aki az első résszel játszott annak igazi újdonságot úgyis csak a törpe Geode karakter fog jelenteni (nagyon jól sikerült "kaszt").

  További hátrány hogy a "társak" elég egysíkúak, közel sincs olyan változatosság mint a Dark Eye esetében volt. Egyetlen delikvensnél tudunk majd dönteni (vagy a félelf íjász/elf varázsló kiscsajt vesszük magunk mellé vagy a battlemage embert, a másik 3 karakter fix aki jön).

  Ellenben a grafika nagyon szép, a hangulat príma és jó hogy van benn pár gondolkodást igénylő feladat is. Az még nem tiszta miben nyílvánul meg a River of Time alcím, mert a feladathoz, a sztorihoz az időnek nincs köze, a folyónak annál inkább. :)