Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• polluxware
    1.(ALT-W) master switch - mehet az áldás kapcsoló
    2.SHKVAL uncage mode (O)-val (ó betű vessző nélkül:) -> ez az otikát dobja be középre
    3. célzás amivel akarsz... jobbALT-JOY POV sapka, vagy é,á,ű,- gombokkal
    4. célbemérése ENTER vagy joy gomb.. (Ő,Ú céltárgy nagyságának beállítása) kis kocka
    5. távolság 8km-en legyen belül stabil lebegés állapot, avagy kis sebességnél a befogott cél -> VIKHR rakéta kiválasztása (Z-külső pilon, U-mindkét, I-belső pilon) vihkr az külsőn van ált.. jól van Balázs.. csak ott! :))
    6. a kis kör ami a shkval célzója megjelenik a hudon egy nagyobb kör amit pontosan rá kell vinni hogy fedje egymást a kettő, megjelenik a C betű a hudon, -> PUSZK AGIRISON! mehet az áldás a release gombbal

csak célzásnál kell pontosan fedni a két körnek egymást leoldás után picit eltérhet... a VIHKR rakéta beam ridingos azaz a lézer pont és leoldási pont között van lézernyaláb amin a rakétyának kell haladni, mint mondjuk a horgászzsínoron a csúszószereléknek, vagy mittomén életemben nem fogtam halat:)

pár fokos eltérés lehet tehát leoldás után nem kell görcsösen irányban maradni.. de azért ne is tegyél 90fokos irányváltoztatást
    amig nem ér célba a cucc, addig max kicsit oldalazol ha mondjuk egy silka dobálja rád a popkornt.

Fedélzeti gépágyú az ugyanaz csak itt ugye érdemes 5km-en belül lenni a szórás miatt, C-vel váltasz gépityura, célzaszol, aztán lőszaszol
    bal CTRL-C -vel tudsz AP/HE között váltani -> AP armour pírszing, HE robbantyús kartács

P-vel tudod fixálni a gépityút ha közelre lősz ilyenkor érdemes backspace-el eltenni a shkval hogy ne fogja az fps-t.

egyszerre nem tudsz géppityuzni, és mást lőni tehát C-betű

blokkrakéták azok meg sztem rájössz..:)

bombát ne is kérdezd, egyszer sikerült oldani azt is véletlen, de sztem totál értelmetlen ebbe a játékba.
    egy dolgot hiányolok és ez pedig valmi R-60 jellegű rakéta, meg a KH-25ML raksi amit állítólag tud vinni, de ezt Balázs jobban vágja sztem.