Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• polluxware
    Sztem teljesen elbeszélünk egymás mellett.. A különleges erők alatt ne 4-8 tagú kommanosz csapatokat értsd. Hanem az orosz hadseregben van natúr bokorugró meg olyan hogy spetnacz-ok, akiknek a létszáma bőven felér más alakulatok létszámával... Én őket értem "special forces-különleges erők" név alatt, és a vidijó is erre utal. Ne az amerikai vagy angol SAS erőkre gondolj már...... vagy azoknak a feladatkörére. Az oroszok a spetnaczokat special forces-nek híják.

Tényleg nincs ennek értelme... még csak arra se vagy hajlandó hogy átgondold, annyira egy irányba viszed csak a fonalat.

Másrészről tény az hogy Kamov-nak vannak hátrányosságai pl: shkval rendszer nem lát sötétben, (Ah-64A infrás célzója igen)
    az egyedüli előnye a méretében manőverező képességében rejlik, a coaxiális elrendezés, valmint az egy pilóta miatt.

Tehát mégegyszer ebben az esetben
    orosz SPECIAL FORCES-> SPETNACZ nem egyenlő a (SAS/SEALS/brit SAS féle KOMMANOS bácsikkal)

Ne az épületben betörő 4-8 emberre gondolj akik 5-6 terroristát lőnek le..
    Ha meg nem hiszel nekem akkor nézz utána hogy Afganisztánban hány ilyen egység volt akiket azért küldtek a hegytetőkre hogy fedezzék a konvojok mozgását, és ha ebben az aspektusban gondolod át talán rá is jössz miért fontos egy olyan csapattámogató heli ami úgy mozgolódik egy szűk kanyonban hogy nem kell többször átrepülni felette más-más irányból hogy a célpontokat leküzdje ellenben más hagyományos szerkezeti felépítésű konvencionális helivel.. pl:mi-24 hind, mi-8 egyebek..