Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• DrBrown
    Akkor előröl. A Ka-50 Black Shark most az 1.0.2-es frissítésnél tart. Ezt mindenképp érdemes beszerezni. Le kell majd töltened egy kis ModMan nevű progit, ezzel tudod majd a különböző kiegészítéseket feltenni később. (Ha jól emlékszem patch-elni is ezzel kell) Nem nehéz a használata, de ha elakadsz csak szólj! A Ka-50 BS a Digital Combat Simulator (DCS) World tagja. A DSC World ingyen letölthető, de csak egy géppel adhatsz benne az ellennek. Ez a SU25-T. Külön megvásárolható hozzá viszont a P-51 D Mustang, az A-10C, a KA50 BS2 (ez egyébként a BS 1.2.1 -es patche, de különálló játék) és egy úgynevezett Combined Arms (beta) szimulátor, ahol tankot kell irányítani. Ez mellett nemsokára fogják kiadni az UH-1h Huey-t ahol a híres csapat-teherszállító, kutató-mentő kopterrel lehet majd kalandozni. Nagyon várom már. Az összes szimulátor egy plattformról indítható a DSC World-ről. Érdemes belemélyülni, mert ennyire jól kidolgozott szimulátorral még nem találkoztam, bár eddig csak a KA50-et és a Su-25T-t teszteltem. A klántagságról nem tudok sajnos semmit. Remélem segítettem. :)