Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• DrBrown
    Hát a champingben ezt a DUSK nevű küldetést egyszerűen nem tudom megcsinálni. Nem tudom emlékeztek-e rá. Ez az amikor alkonyatkor kell elindulni egy nagy tó melletti bázisra. Ott már pár F-16 -os kolléga köröz és kilő neked pár épületet meg tankot. Szépen ég minden. A gond csak az, hogy egy halom tankot, meg BTR-t meg teherautót kell kilőni egy négyzeten belül. Rázúdítom összes haragom, de hamar elfogy az a 12 irányított rakéta, és ha a nem irányított rakéták be is találnak akkor is kevés a lőszer. (Cannon-al együtt) Na mondom sebaj, mert nem vagyok egyedül. Kiadom a parancsot a társamnak, hogy attack my target erre mit csinál? Minden esetben berepül a géppuskazáporba és egy perc alatt kilövik.

Olvastam egy angol fórumon, hogy talán azért van, mert nem tudja befogni a célját a sötétség miatt és próbáljunk meg minél több épületet kilőni, hogy világítsanak. Viszont akkor meg pláne nem marad tűzerő semmire, ráadásul így is könnyen kilőnek ha közel mész.

Ha valaki emlékszik erre a küldire és sikerült neki megcsinálni, megoszthatná a nagy titkot velem is. :)

Köszi!