4747
-
DrBrown #4587 Jók a siknek!
Nekem egyenlőre BS1? -
#4586 Skin és Skin -
gsg16 #4585 melyik BS-el repülnétek? -
gsg16 #4584 olyan kép nincs,amelyiken már a gépen van a skin? -
DrBrown #4583 Engem nagyon érdekelne egy közös repülés, de egyenlőre még csak single player-ben nyomtam. Mondjuk azt jó sokat. Ha segítenél nekem kicsit megismerni a multi világát, azt hiszem bennem partnerre lelnél. :)
-
#4582 Ka-50 skin demo -
#4581 Hi!
Csináltam 1 skin-t és érdekelnének a vélemények. Kiprószálja valaki? Akkor megosztom és kéne valami közös repülés is! Majd írjatok bátran...
-
DrBrown #4580 Köszönöm, köszönöm! Ezek tényleg jók voltak. Kicsit makogok angolul úgyhogy kicsit közelebb kerültem a dolgokhoz. Megyek ki is próbálom élesben.. :) -
beci43 #4579 Még egy: Youtube -
beci43 #4578 DrBrown: A Datalinkhez itt van egy kis segítség,bár angol nyelven,de a videón azért el lehet igazodni. -
DrBrown #4577 Köszi Leon, ezeket már elolvastam. Nagyon hasznos, de a datalink-ről nem ír benne, én meg nem tudom, hogy is kell pontosan használni. Vágom, hogy ki lehet jelölni külön a koptereket, vagy mindenkinek parancsot adni egyszerre, de ennyi. A többi gombot nem tudom sajnos. Ezért adok rádión utasítást.
Esetleg ha Te vágod a datalinket, néhány infót ha megosztanál velem. :)
Kösze! -
Leon77 #4576 Kiegészítés:alapok és harceljárások. -
Leon77 #4575 Kérdésedre a válasz, s egyben a megoldás: Datalink. ;) -
DrBrown #4574 Szerintetek miért van az, hogy tiszta időben a tök jól látható célt befogom, megkérem a társam, hogy attack my target, az meg negativ. Rám se bagózik. De bármilyen támadási parancsot adok neki, nem hajtja végre, csak negativozik nekem. Ez több küldetésnél előfordult már, sőt az a ritkább, hogy tényleg támadásba lendül. Nagyon bosszantó.. -
sakkay #4573 Ja köszi Papa ismerem, várom is, csak nagy a csönd a kiadásról annak is...ki tudja lehet még évek. -
DrBrown #4572 Hát úgy néz ki, erre még várni kell sajnos. Ígéretesnek tűnik... :) -
#4571 Hírek Sanyo oldaláról. -
#4570 Készül Apache szim, igaz nem a DCS vonalon. Szerintem komoly lesz. Ez a TOPIC-ja az SG-én, de Sanyo oldalán is sok infót olvashatsz róla. -
sakkay #4569 Köszi..régen volt róla szó amúgy, de aztán csak nagy csönd. -
DrBrown #4568 Köszi a segítséget. Általánosságban helyt állnak a leírtak, de ez egy speciális helyzet a DUSK nevű champingben. Itt mindenképp szükség van a társunk fegyvereire, de megöli magát a kis buta ha parancsot adsz neki. :( -
#4567 Most ezzel sztem nem mondok újat...
A vikhr érdemes a légvédelemre és a nehézpáncélosokra adagolni szépen okosan. A többinek elég a cannon, ami igen brutál fegyver a kamovon. majdnem 4 kilcsi, azért elég durva, persze közelebbről erősebb, jobban hat de ha belegondolsz az a 4 km mekkora lőtávolság. A csapattárs irányításától ne remélj sokat, mert akkor ő megcsinálná neked a pályát míg lebegsz.
Befogsz 1 célt és kéred adjon neki, erre ő azt az egy járművet támadja valszeg indít 1 vikhrt és visszaáll hozzád alakzatba. Ez sztem teljesen normális is ,mivel ez a játék nem a rambo vagy commanche4 hogy egyedül szétlövök mindenkit azt jólvan...
Ésszel és kicsi folyosót nyitva előre!!! -
DrBrown #4566 Hát a champingben ezt a DUSK nevű küldetést egyszerűen nem tudom megcsinálni. Nem tudom emlékeztek-e rá. Ez az amikor alkonyatkor kell elindulni egy nagy tó melletti bázisra. Ott már pár F-16 -os kolléga köröz és kilő neked pár épületet meg tankot. Szépen ég minden. A gond csak az, hogy egy halom tankot, meg BTR-t meg teherautót kell kilőni egy négyzeten belül. Rázúdítom összes haragom, de hamar elfogy az a 12 irányított rakéta, és ha a nem irányított rakéták be is találnak akkor is kevés a lőszer. (Cannon-al együtt) Na mondom sebaj, mert nem vagyok egyedül. Kiadom a parancsot a társamnak, hogy attack my target erre mit csinál? Minden esetben berepül a géppuskazáporba és egy perc alatt kilövik.
Olvastam egy angol fórumon, hogy talán azért van, mert nem tudja befogni a célját a sötétség miatt és próbáljunk meg minél több épületet kilőni, hogy világítsanak. Viszont akkor meg pláne nem marad tűzerő semmire, ráadásul így is könnyen kilőnek ha közel mész.
Ha valaki emlékszik erre a küldire és sikerült neki megcsinálni, megoszthatná a nagy titkot velem is. :)
Köszi! -
DrBrown #4565 Sok cikket elolvastam az elmúlt időben, de sajnos ilyenről még nem hallottam. Az biztos, hogy nagy durranás lenne egy Apache koptert vezetni ilyen kidolgozás mellett. Biztos lesz ilyen jellegű fejlesztés pár éven belül. -
sakkay #4564 Látom most már aztán lassan lassan talicskát is csinálnak, nem tudni esetleg , hogy repülhető nyugati helikopter van e tervben? Hallottatok esetleg ilyesmit? -
beci43 #4563 A ballisztikai gombot hagyd úgy,csak megzavar. -
beci43 #4562 Egyébként ha lenyomod a sisakcélzót,(H)akkor az O lenyomása után a tűzvezető is abba az irányba néz,ahová Te is.Már csak a célkört kell ezzel fedésbe hozni és elengedheted a rakétákat.Tudom nem könnyű,de ha van egy TrackIr-ed,csak az O gombot kell nyomogatni abba az irányba,amerre nézel. -
Leon77 #4561 Nehéz velük célba találni, ez tény. Nem tudom, milyen távolságból használod a nem irányított rakétákat, én lehetőség szerinti minnél közelebbi távolságot javaslok és egy kis "alátartást" (S-5, S-8). A ballisztikai tekerentyűt nem állítgatom függetlenül attól, hogy adott helyzetben szükséges lenne-e? Megerősítem a véleményed, gyakorolj tovább. :) -
DrBrown #4560 Hát gyerekek, valaki tud a nem irányított rakétákkal célba találni. Ünnepnap számomra ha véletlen betalál egy. Pedig használom a "nem irányított rakéta/gépágyú ballisztikai adatainak" beállítás tekerőjét hátul, (ami egyébként alapból be van állítva) meg a fix cannon kapcsolót is és semmi. A célkeresztek, vagyis célkarikák olyan fedésben vannak sokszor, mintha egy lenne és akkor is mellé megy pár centit az áldás.
Hehe, na mindegy, gyakorlok tovább... :) -
DrBrown #4559 Ez valóban nagyon hasznos volt, köszönöm szépen! -
beci43 #4558 Figyelmedbe ajánlom ezt és ezt a leírást,sokat lehet belőle tanulni. -
DrBrown #4557 Sziasztok!
Elég jól belejöttem a harcba, nyomom sorra a küldetéseket. Nagyon ott van ez a game! :)
Viszont elég bosszantó számomra, hogy ha van egy jó kis csata, befogom a célt a kismonitoron (mondjuk egy kamazt :) ), nem tudom pontosan, hogy a saját csapatomba tartozik-e. Nincs valami rendszer, ami jelzi ha barátot lövök? Sajnos előfordult már. Gondoltam arra a négy nagy kék, egy piros és egy zöld kockára a gép jobb felső részén. Nem tudom mi az és hogy működik. A küldetéseket elolvasom előtte, de gyenge angol tudásom sokszor cserben hagy.
Hátha tudok segíteni és még élménydúsabbá tenni ezt a játékot számomra.
Köszi előre is és bocs a nyaggatásért! :) -
DrBrown #4556 A JOYSTICK BEÁLLÍTÁS KÉRDÉST MEGOLDOTTAM!
Rossz helyen kerestem... :) -
DrBrown #4555 Egy apró buta kérdéske: a rakéta elhárító lövegeket mivel tudom kilőni? Mert a színes fényjelzők gondolom nem azok. :) -
DrBrown #4554 Hát arra a tengelyre gondolok "ami nem a gázkar", ami a gázkar... :D
Tehát valóban a 4.tengelyre gondolok ami a Z tengely, de nem a joy-on értettem "gáz karra" hanem a kopterben. A pilótafülkében ezzel a tengellyel tudom állítani a helikopter gázkarját. (Kicsi két sárga karocska bal lent) Erre tökéletesen beállítható. De ha a kollektív karra szeretném állítani (nagy korocska baloldalon amivel emelkedik és süllyed a repcsi) arra nem reagál a beállításoknál. Nem értem miért.
Valóban, egyenlőre két gombra állítottam be a kollektív kart, de így nem tökéletes. Érdekes, hogy ezen kar beállításánál a joy gombjaira reagál, de a tengelyekre nem. No mindegy kitalálok valamit. :)
Köszi Leon neked is a választ!
-
#4553 Milyen fel-le mozgatható karra gondolsz a Cyborg EVO-n, ami nem a gázkar? Összesen 4 tengelye van (1. joy előre-hátra, 2. joy jobbra-balra, 3. joy markolat forgatás jobbra-balra, 4. gázkar fel-le).
Ha a POV hat switched szeretnéd programozni, azz a gombok közt keresd, az nem tengely. -
Leon77 #4552 Nincs tippem, bár ugyanilyen joy-t használok (gázkar a Z-tengely, kollektív karnak beállítva), mindenféle letöltött driver nélkül. Jártam már úgy, hogy az axis assign menünél hiába volt egy alapértelmezett tengely beállítva, át kellett konfigurálni (a betűjel a kiválasztott tengelynek megfelelő volt, mégsem működött). -
DrBrown #4551 Szeretnék még egyet kérdezni, hátha van tippetek.
A collective up és down karra (tehát amivel emelkedik és süllyed a kopter) szeretném beállítani a joystick Z tengelyét, tehát azt a kis
le fel mozgatható kart. Sajnos a beállításoknál nincs lehetőség rá, mert hiába mozgatom nem reagál rá. Más gombokra igen. Érdekes, mert a gázkarra viszont beállítható. Nem értem miért. Egyébként Saitek Cyborg EVO joystick és fel van telepítve a legfrissebb driver.
Esetleg ha van ötlet, köszönet járna érte... :) -
DrBrown #4550 Köszönöm a tippet! Már egészen jól megy a gép indítása és ami még érdekesebb, hogy a dolgok nagy részét még értem is. Marha jó, hogy ilyen részletességgel mutatja be a gépmadarat.
Most jöhet a landolási procedúra, aztán pár nap múlva bevetem magam élesben is. :)
Köszi még1x! -
Leon77 #4549 Igaz, ott a pont. BS2-nél letölthető a training. Kész küldetésnél pedig tudja módosítani a leírt módon. -
#4548 Van ilyen alapból...