Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól értem, a hideg indítást szeretnéd gyakorolni. A mission editorban a "waypoint" fülnél a "type" melletti sorban ne "Turning point" vagy "takeoff from runway", hanem "takeoff from ramp" legyen beállítva. A "takeoff from runway" a kifutóról indít, a "takeoff from ramp" pedig a parkolóból, ahol is saját kezûleg indíthatod a madarat.
Javaslat: Ha csupán gyakorolni szeretnéd az indítási folyamatot, akkor készíts egy sima, egyszerû (indítást, felszállást gyakorló) pályát, aztán ahogy tanulsz úgy nehezítheted tetszõlegesen.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most kezdem el próbálkozni a black shark szimulátorral és nagyon megfogott a játék.
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy hogy lehet beállítani azt, hogy a missziókban, vagy a champing-ben ne, már felszállásra kész kopterrel induljak. Úgy értem, hogy már minden be van kapcsolva és üzemkész. Ez nagyon bosszantó, mert egész délután tanulmányoztam a traning-et és nem tudom kipróbálni rendesen a gépet.
Köszi az infót elõre is!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Képeket is lehet nézegetni okostelefonon...
Egyebet nemtok mondani, kérem kapcsolja ki! <#nevetes1>#nevetes1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
létezik ehhez magyar manual?nem fordította még le senki?olyan kézikönyvet már láttam,ahol magyarul leírják azt,hogy hogy kell a játékot bekapcsolni,illetve nagy vonalakban beszélnek a beállításokról,és a mission editorról.
elõször is köszönöm a részletes választ!én eddig nem nagyon használtam a kék gombokat felszállásnál sem.ez a jelenség egyébként nálam akkor szokott jelentkezni,amikor lebegek,és már kilõttem 4-5 Vikhr-t,és továbbra is lebegve,lassan fordulok a következõ célra.általában ilyenkor szokott megbolondulni,és elkezd imbolyogni,van amikor még zuhan is nem keveset,és egyszerûen nem tudom ismét egyenesbe hozni.közben a joystick-nak meg kitekerem a nyakát,hogy megtartsam a gépet.a HUD eltûnése,illetve bekapcsolhatatlansága meg nem tudom miért van.sokszor indítom úgy a mission-t,hogy a gép már a kifutón áll,járó hajtómûvekkel,és nem egyszer olyankor sincs HUD.olyankor újraindítom ugyanazt a küldetést,és van HUD.
Ha pedig vége a küldetésnek és kilépsz, a statisztikát érdemes megnézni, mert ott jelzi, ha a gépedet találat érte.
bal felsõ: bank-dõlés
jobb felsõ: pitch-bólintás
bal alsó: heading/course-iránytartás
jobb alsó: altitude-magasságtartás
Az ötödik, ezek melett: flight director- a botkormány mozgását "csillapítja" (mondhatni: kezesebb, szelídebb lesz a daráló), magyar "könyv" szerint 20%-al (erre vonatkozó infót az angol nyelvû kézikönyvben nem találtam).
A függeszkedés (hover) gomb pedig a botkormányon (ciklikus kar) van.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
nekem BS1-em van dobozos verzió,felpatch-elve.egész jól megy már a repülés vele,az irányított,és nem irányított rakéták célba juttatása,és a gépágyú használata is.az a gondom,hogy pl lebegek,és lövöldözöm a rakétáimat,amikor is egyszer csak neki áll a gép billegni össze-vissza,és nem tudom sehogy sem stabilizálni.ilyenkor hagyni szoktam lezuhanni.majd beülve egy másik gépbe a jelenség ugyan az,de már felszállásnál is kezelhetetlen.arról nem is beszélve,hogy alkalmanként a HUD egyszerûen eltûnik,vagy be sem kapcsolódik.ez valami játékhiba?az említett instabilitás,a játék újra indításával meg szûnik
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miért vándorol (általában balra) a SKVAL, nem tudom lockolni!!!
Ha mégsem vándorol, akkor sem tudom jobbra vagy balra mozgatni, le és fel viszont igen!!! ???
Ha véletlenül be tudok fogni egy célt akkor megmarad a célon.
Elõre is köszi!!!
A bs1 az fc2-vel kompatibilis, tehát azzal tudsz multizni. A bs2 az a-10c-vel kompatibilis, valamint a nemrég megjelent dcs world-el, ami most a fõ irány.
Az 1-est is fellehet patchelni a 2-esre, de meg kell venned hozzá a 2-est is, persze valamivel olcsóbban.
Csole nagyon fog örülni, hogy lesz egy új darálós... <#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink><#nevetes2>#nevetes2>
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a BLACK SHARK, és BLACK SHARK2 között, melyiket vegyem, önállóan is fut mind a kettõ, vagy az elsõ BLACK SHARKot is fellehet patchelni 2-re?
Egyébként az egész hóbelevanc átköltözik a DCS: World totyikba.
Ka-50
Magyar kézikönyvvel jön.Persze,biztos csak vékonnyal,mert ne gondolja senki azt ,hogy bárki annyira nagyon jó arc akart lenni,hogy lefordítja a teljes 530 oldalas kézikönyvet.
http://www.cdv-sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=BLACKSHARK2
Ka-50
Ez a beállítás ezen segít.
C:\ProgramFiles\EgaleDynamics\DCSBlackshark2\Scrip ts\Aircrafts\_Common\Cockpit\clickable_common.lua
majd a
use_click_and_pan_mode = false funkciót írjátok át _click_and_pan_mode = true -ra!
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ha még érdekes: a missiont megkell nyitnod az editorral és ott kell átszerkeszteni, azaz a helit megkell keresned és arra klikk, akkor a jobb panel alsó felében lesz olyan választható beállítások, mint ... fly, ... taxi, ... rampstart. Fejbõl nem vágom pontosan - ezek közül lehet választanod.
További szép napot Mindenkinek!
(Ha még olvassa vki egyáltalán :o)