Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Leon77
    Ilyesmivel már találkoztam (kivéve a HUD eltűnés), de sosem jártam pontosan utána. Amit tapasztaltam: figyelni kell az irány és magasságváltozásokat. A függeszkedő automata is meghülyül, ha folyamatosan változik a gép magassága, emiatt érdemes a függeszkedés bekapcsolása előtt kézzel kitrimmelni, magasságot (kollektív kar) beállítani, lehetőleg minnél pontosabban. Ha ez megvan, akkor jöhet a függeszkedés (hover) és a gaz ellen csúnya eliminálása. Nem tudom, te hogy csinálod, nálam ez működik. Simán ki tudom lőni az összes fegyvert és nem bolondul meg a masina. Nálad mennyi időnként jelentkezik a probléma? Amit pedig Sidewinder írt, hogy egy idő után a "robotpilóta" elhagyható, meg tudom erősíteni.
    Ha pedig vége a küldetésnek és kilépsz, a statisztikát érdemes megnézni, mert ott jelzi, ha a gépedet találat érte.