Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Sidewinder
    A körülményeket még részletesebben kifejtenéd? Mármint,hogy mikor jelentkezik ez a belengés,HUD eltűnés. Csak mert az sem lehetetlen,hogy túl közel mentél az ellenséghez, és az lecsattintott téged,vagy megrongálta a a gépet.Ezt arra az esetre értem ha elkezd belengeni a gép és eltűnik a HUD. Ha a HUD be sem kapcsol akkor az már lehet játékhiba,vagy az is,hogy a jobb oldali függőleges kezelőn nem kapcsoltad fel a nav rendszert (a bekapcsolása után sípolást hallasz,megmozdul a műhorizont és más műszerek is).Mert ha az nincs felkapcsolva,akkor a HUD se fog menni. Lehet repülni HUD nélkül is,minden gond nélkül,én is szoktam,de a harci feladatok lerepüléséhez kell a HUD. A gépek felszálláskori kezelhetetlensége. Ha a 4 kék kapcsoló közül legalább a felső 2-őt nem kapcsoltad be akkor küzdős a felszállás. A gép valamennyire faroknehéz,főleg ha meg van pakolva fegyverrel. Emiatt hanyatt akar esni felszálláskor. Ezt elkerülendő be kell kapcsolni a kékeket. De maximum 3-at,a 4. ugyanis a függeszkedő automata.Kékek nélkül is lehet repülni,maximális realizmus mellett,viszont az megint csak küzdős főleg először. Ha nem kapcsolsz kékeket,és úgy akarsz felszállni,akkor mindenképp trimmeld orrnehézre,de ne túl orrnehézre.Kísérletezd ki,hogy milyen bothelyzetnél fogható meg a gép.Trimmeld arra,úgy nem lesz gond a felszállással.A trimmelést a kék kapcsolók felkapcsolása mellet is célszerű használni,bár a kék kapcsolók felkapcsolása jelentősen megkönnyíti a gép vezetését.Mivel a helikopter instabil gép,ezért sokat kell trimmelni. Sok tényező hat a gépre, az üzemanyag és a fegyverzet fogyását is megérzi,és máshogy fog viselkedni kicsit. Ha már több órát repülsz,jobban érzed akkor le lehet szokni a kékek használatáról,anélkül is le lehet szépen szállni. Felszállni is. Próbálj meg a kékek nélkül függeszkedni. A harci feladatoknál azonban szükséged lesz a kékekre is,mert kézzel nehezebb úgy függeszkedni,hogy másodpercekig semmit se mozduljon el az orra,és mehessen a Vihr.Mivel hosszabb ideig tart a gép megfogása. A problémád annyiból fura,hogy a játék fel van patchelvhelve. Nekem egyáltalán nincs atomerőművem,sőt,ennek ellenére nem produkál ilyen furcsaságokat. Gondolom használsz vírusirtót,esetleg azt is nézd meg,hogy nem az csinál e valamit a gépen, ami erőforrást vesz el a BS-től,miközben te Kamovoznál. A Kaspersky Internet Securitynek például van játék profilja,ami pont az ilyen kellemetlen helyzetek elkerülésére való.Ennyi jutott eszembe,remélem tudtam segíteni.