Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Leon77
    Először is, mindenkinek köszönöm a válaszokat! Csolee: A manualt forgatom, ha elakadok, az általad beírt sorok miatt írtam le, hogy mit és hogyan csinálok, bár a manual említése kimaradt a felsorolásból. Azt a youtube-os videót én is megtaláltam, valószínűleg kipróbálom majd a trükköt. Ahogy említettem volt, még régebben sikerült "találkoznom" ezzel a második kis körrel, ami által számított dobásra emlékeztem. Nemrég beugrott, hogy valamiért a kezdetek kezdetén az opcióknál a game flight mód bekapcsolva maradt, és mint kiderült, ez a "ludas" a dologban. Kíváncsiságból ismét beállítottam és meg is jelent a második kis kör. Ha másra nem is, de a bombaoldás gyakorlására különböző magasságokban és sebességnél még jól jöhet. Amellett hiába tankgyilkos a masina, a KMGU egész kellemes a gyalogok ellen is. :)
    U.I. Ha hamarabb rájövök erre a flight módra, nem írok ide feleslegesen.