Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• messerharcos
    No próbálgatom, gyakorlom, addig eljutottam legalább hogy feltudok szálni, használom az abris térképét, a navit ki tudtam kapcsolni de vmiért vmi piros lámpa igy is ég a hasán. El is tudtam repülni a célig, még lebegni is elviselhetően (8-10 km-el ide vagy oda) tudtam, aktiváltam a madterarmot, lézert, sisakcélzót, stb de egy valami sehogy se akart összejönni, nem tudom kiválasztani a fegyvert azon a oanelon ahol zölden kéne világitanija. Mit kell ahoz nyomnom hogy kiválassza? Mert a leirásban annyi van csak, válasszam ki a fegyvert, de nem találom mivel.
    És a következ kérdés, a hat switches szenvedés nem annyira jön be, már régóta össze akarnék rakni freetracket il-2-höz meg rise of flighthoz is, a dcs-ben van lehetőség freetrack használatára, vagy benne 2 vagy 6dof? Köszi előre is!