Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• SzKrisztian
    Sziasztok, sajnos nem a legjobb a joystikom egyenes állásban nincs mindig középen, hol jöbra hol balra van egy kis eltésrés, ez nagyon zavaró mert emiatt borzasztó nehéz irányítani a helikoptert. A control panelben ezen nem tudok állítani, a sima Lock On-ban volt valami death zone amivel nagyon jól lehetett ezt korrigálni, de a BS-nál semmi ilyesmit nem találok, a másik hogy túl érzékeny is a joy amit Lock On-ban szintén jól lehetett állítani de ennél ezt sem tudom, az irányok még elviselhetők, de a ruuder pedál az használhatatlan, egy hajszálnyit elmozdítom és pörög az egész gép(nincs külön pedálom a joyon van egy tekertyü). Valami ötlet hogy hogy tudnék ezen állítani, esetleg ha config vagy hasonló fájlokban lehet valamit állítani az a megoldás is érdekel, csak én annyira nem értek hozzá így nem is tudom mit kéne keressek.